O badantă româncă de 53 de ani din Italia, moare într-un grav accident, în timp ce se îndrepta spre locul de muncă

Maria Ianoș avea 53 de ani şi lucra în Italia ca asistentă familială (badantă). Aceasta a murit joi seara, 21 ianuarie, la Pordenone, în Friuli-Venezia Giulia. Maria era din județul Hunedoara şi a fost lovită mortal de un autoturism în timp ce traversa strada, scriu cei de la rotalianul.com, citând publicaţia italiană Messaggero Veneto.

Totul s-a întâmplat cu puțin timp înainte de ora 21:00, în zona Comina, de-a lungul șoselei provinciale Pordenone – Roveredo, la intersecția cu via Barcis.

Maria Ianoș era rezidentă de 4 ani la Cordenons şi lucra la Pordenone ca îngrijitoare de bătrâni. În acea seara fatidică, ea se îndrepta spre locul de muncă, unde efectua asistență nocturnă. Mai avea de mers doar câteva sute de metri până la de destinația sa, când viața i-a fost întreruptă într-un mod deosebit de violent.

După ce a coborât din autobuz, românca s-a angajat în traversarea străzii, sub ploaie, într-o zonă întunecată şi a fost lovită de un autoturism Citroen C3 condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani. Chemat de urgenţă la faţa locului, personalul sanitar de la 118 nu a putut decât să constate decesul femeii românce.

Imediat după producerea accidentului, bărbatului de la volanul autoturismului i s-a făcut testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Acesta a declarat că victima i-a ieșit deodată în fața mașinii și nu a mai putut-o evita. Articolul continuă după reclame …

loading...

Poliția Locală a făcut verificările necesare și a anunțat familia unde lucra Maria Ianoș despre accidentul și moartea acesteia. Corpul neînsuflețit a fost depus la morga spitalului Santa Maria degli Angeli.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com