IOAN îşi CAUTĂ MAMA! Are 24 de ani şi locuieşte în ITALIA. ”M-a născut la 7 luni, iar la câteva zile după naștere s-a externat fără mine”

Ioan are 24 de ani şi de ceva timp trăieşte o adevărată dramă. O piatră îi apasă pe inimă şi nu îi dă pace deloc. Cu toate că este o persoană matură, tânărul trăieşte în Italia, doar că nu poate spune prea multe despre viața sa. Nici măcar nu poate discerne dacă e bine sau nu şi este total bulversat de atâta necaz. Acum, astăzi, el nu doreşte decât să o cunoască pe cea care l-a adus pe lume. Din viața lui lipsește persoana pe care majoritatea oamenilor o au aproape tot timpul alături: mama, scriu cei de la rotalianul.com

„M-am născut la Spitalul Universitar BUCUREȘTI – Sector 6, pe data de 30.04.1996, la 7 luni. La vârsta de trei ani am fost adoptat de către o familie minunată, pe atunci locuiam la centrul maternal Sf. Maria. În documentele de adopție numele meu este VLASCEANU IOAN VISARION”, spune tânărul de origine română, citat de The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Până la trei ani, viața sa a fost cu siguranță dramatică, chiar dacă el probabil nici nu-și amintește asta ci a aflat doar din alte surse. Imediat după ce l-a născut, mama lui Ioan a dispărut fără urmă, iar el nu știe acum nici măcar dacă numele său este cel pe care i l-a dat femeia care l-a adus pe lume sau i-a fost dat pur și simplu de niște străini.

„La câteva zile după naștere, din motive necunoscute, mama mea biologică s-a externat fără mine. Niciodată nu am știut dacă acesta este numele meu adevărat sau dacă spitalul mi l-a dat”, mai spune tânărul de 24 de ani.

Cu toate acestea, dorința de a-și cunoaște mama și originile este extrem de puternică, de aceea face un apel la toți cei care-l pot ajuta, prin răspândirea mesajului său pe rețelele de socializare și nu numai, să-l ajute să o găsească. Articolul continuă după reclame …

„Din păcate nu cunosc numele părinților și nici alte informații despre ei nu dețin. Îmi doresc nespus de mult să-mi aflu rădăcinile, mai cu seamă, să-mi cunosc mama care mi-a dat viață. Vă rog mult să DISTRIBUIȚI căutarea familiei mele!”, a mai adăugat el.

Cei care au informații despre părinții lui Ioan și vor să-l ajute sunt rugați să trimită un mesaj paginii Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com