Un bărbat din Alba Iulia a găsit un portofel plin cu bani. Nu a stat pe gânduri şi a sunat imediat la 112

Un şofer din Alba Iulia a avut parte de o întâmplare care l-a făcut să-şi pună la încercare onestitatea. Acesta a găsit un portmoneu pe marginea drumului şi a anunţat imediat organele de poliţie, scriu cei de la observatornews.ro

Într-un timp destul de mic, păgubita a fost găsită, cu toate că aceasta nu mai spera să-şi recupereze banii, deşi ştia când şi cum a pierdut portofelul. Bărbatul are vârsta de 61 de ani şi se afla la volan, când a văzut portofelul câzând pe marginea drumului.

Aurel Man: „Mergeam cu camionul spre Cugir, la firma la care lucrez şi mergând în spatele unei maşini am văzut că a căzut un portofel de pe cupeul maşinii pe marginea şanţului. M-am oprit, l-am luat, imediat l-am deschis, că era consistent, aşa, gros, de damă. M-am uitat în el, am văzut că sunt bani mulţi, m-am uitat că era şi un permis”.

Deoarece în portofelul găsit se aflau şi acte, poliţiştilor nu le-a fost greu să o găsească pe proprietară.

Aurel Man: „Sunt mulţumit, pentru că a ajuns unde a trebuit. Şi n-a ajuns pe mâna altcuiva, că poate nu-i mai vedea”. Femeia le-a spus poliţiştilor că a uitat portofelul pe plafonul mașinii sale, după ce a făcut cumpărături pentru o înmormântare la un magazin din comună. Articolul continua dupa reclame …

Luminiţa Prodan – purt. de cuv. IPJ Alba: „Tocmai se pregătea să solicite ajutorul colegilor mei, pentru a-şi găsi actele pe care le-a pierdut în împrejurarea în care era tulburată de faptul că pierduse o rudă apropiată”.

Datorită faptului că bărbatul a dat dovadă de spiritul civic desăvârșit, acesta a fost felicitat de IPJ Alba.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro