Poliția Locală Ploiești a AMENDAT doi adolescenți, pentru că se sărutau în parc, moment în care nu au purtat mască

Doi adolescenţi au trecut zilele acestea prin momente foarte delicate, atunci când şi-au dat întâlnire într-un parc din Ploieşti. Astfel, aceştia s-au văzut, numai că, un polițist local i-a surprins sărutându-se în parc şi i-a amendat pe cei doi tineri, pentru că nu purtau mască de protecție în spațiul public, scriu cei de la 3dots.ro citând observatorulph.ro.

Băiatul purta masca de protecție sub barbă, în momentul în care o săruta pe fată, dar polițistul local a decis că cei doi nu respectă legea, așa că i-a amendat de ambii tineri cu câte 250 de lei.

Băiatul în vârstă de 16 ani i-a povestit totul mamei, care a achitat amenda primită de fiul său, doar că acum, aceasta va cere explicații conducerii Poliției Locale Ploiești, pentru excesul de zel de care a dat dovadă agentul.

”Fiul meu se afla în parc, pe bancă, în compania unei fete. Cei doi se sărutau, iar în jurul lor nu se afla nimeni. Polițistul local a venit din spate pentru a-i putea surprinde pe cei doi, iar apoi i-a amendat”, a povestit mama băiatului amendat.

”A scris în procesul verbal că băiatul meu a fost depistat în parcul de joacă pentru copii fără a purta mască de protecție. Mi se pare un abuz și o josnicie. Alte infracțiuni nu avea de constatat?” a mai precizat femeia. Articolul continua dupa reclame …

Directorul Poliției Locale Ploiești, Adrian Vaida, a declarat că va ”demara o anchetă în acest caz pentru a lămuri situația”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul 3dots.ro