A trăit o viaţă numai pe stradă şi a murit la 75 de ani îngheţat de frig. Avea casă, două maşini şi contul plin de bani

Un caz incredibil a fost descoperit de poliţişti pe o stradă din Milano, în momentul când au găsit un om al străzii mort de frig. Organele de poliţie au găsit bărbatul de 75 de ani în ziua de miercuri, îngheţat şi fără să prezinte semne de viaţă. După ce au început cercetările, poliţiştii au descoperit însă că acesta nu era deloc sărac și a refuzat în repetate rânduri ajutorul serviciilor sociale, scriu cei de la stirileprotv.ro citând Il Messaggero.

Ancheta efectuată a stabilit faptul că, bărbatul care trăia pe străzi nu era deloc un om sărac. Acesta avea un cont bancar cu peste 100.000 de euro și acțiuni în valoare de 19.000 de euro. În plus, bărbatul primea lunar o pensie de 750 de euro, plătită de statul german.

Cu cât au ”săpat” mai mult în viaţa fostului om al străzii, anchetatorii au mai descoperit că acesta dețina o casă în Calabria și două mașini înmatriculate și cu asigurarea plătită la zi.

Omul străzii se numea Umberto Quintino Diaco şi a fost găsit de agenții de poliție de mort din cauza frigului și a bolilor de care suferea, într-un adăpost improvizat din foi și carton. La momentul decesului, bărbatul de 75 de ani avea în buzunare nu mai puțin de 1.235 de euro.

Din cercetările efectuate s-a descoperit că rudele omului nu mai știau nimic de el de zeci de ani. Umberto s-a născut la 5 mai 1945 în Paludi și a fugit de acasă la 17 ani, renegându-și familia. ”L-am căutat, dar nu a vrut niciodată să fie găsit”, a povestit Chiarina, sora bărbatului. Articolul continuă după reclame …

loading...

Serviciile sociale din Milano au încercat în repetate rânduri să îl ajute și să îi ofere un adăpost, însă acesta a refuzat de fiecare dată. A cerut doar o cutie poștală, în care polițiștii au găsit acum bani și documentele proprietăților.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro