Tragedie în Italia! Românca Andrea Românașu de 16 ani și-a pierdut viața într-un grav accident rutier

O veste tragică vine acum din Italia. În ziua de sâmbătă seara, 6 februarie 2021, a avut loc un tragic accident rutier la Palermo, unde o mașină s-a izbit de bara de protecție a șoselei și o adolescentă româncă și-a pierdut viața la vârsta de numai 16 ani, scriu cei de la rotalianul.com citând publicația Palermo Today.

Tragicul accident s-a petrecut în jurul orei 21:30, lângă centrul comercial Forum, din Palermo (Sicilia), de-a lungul șoselei care leagă joncțiunea autostrăzii Villabate de centrul comercial din zona Brancaccio.

Victima se numea Andrea Românașu şi locuia în localitatea Altavilla Milicia. Conform unei prime reconstituiri, fata călătorea la bordul unui autoturism Fiat 500X, de culoare albastră, condus de un alt tânăr care, din cauze încă necunoscute, a pierdut controlul volanului și mașina a lovit de mai multe ori, gardul metalic de protecție.

Tânăra Andrea a fost aruncată în exteriorul automobilului și a căzut pe asfalt. Imediat, la faţa locului a venit o ambulanță de la 118, dar că personalul sanitar nu a mai putut face nimic pentru a salva viața tinerei fete.

Românca Andrea a murit la scurt timp după impact, din cauza rănilor grave suferite. Șoferul mașinii, cu inițialele M.G., în vârstă de 21 de ani, a scăpat doar cu câteva vânătăi. Ca măsură de precauție, a fost dus la spital unde a fost supus analizelor medicale. Articolul continua dupa reclame …

loading...

La locul accidentului au ajuns și agenții Poliției Rutiere. Mașina a fost confiscată pentru a fi efectuate investigații suplimentare care ar putea clarifica cauzele accidentului.

„Vei fi un înger între îngeri, dar viața a fost tare nedreaptă cu tine. Condoleanțe familiei.”, a comentat cineva la anunțul făcut pe grupul de Facebook de Il Fatto di Palermo.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul rotalianul.com