Un şofer român de TIR este EROU în Germania, după ce a oprit un BMW care venea pe contrasens cu șoferița leșinată la volan

O ştire de ultima ORĂ face înconjurul întregii Europe, după ce un şofer de TIR a devenit erou în Germania! Acesta a reuşit, datorită unei prezenţe de spirit şi unei îndemânări incredibile, să oprească o maşină care circula pe contrasens cu şoferiţa leşinată la volan, scriu cei de la adevarul.ro citând libertatea.ro

Martorii la evenimentul rutier au sunat la numărul de urgență şi au raportat un accident între un camion și un BMW. Sosiți imediat la fața locului, polițiștii germani au descoperit că șoferul TIR-ului reușise să salveze viața unei șoferițe, scrie site-ul televiziunii regionale germane Westdeutscher Rundfunk.

Totul s-a întâmplat în Neuss-Uedesheim, unde un șofer de camion a reuşit să reacționeze cu o incredibilă prezență de spirit, luni de dimineață, și, cu o iscusită manevră de conducere, a salvat o femeie care leșinase la volan.

Mașina condusă de aceasta, un BMW, traversa o pasarelă peste A57 și venea pe contrasens, foarte aproape de parapetele pasarelei. Pur și simplu, șoferul de camion a reușit să oprească mașina femeii cu semiremorca lui, prinzând practic BMW-ul între TIR și balustradă, a declarat pentru sursa citată.

Purtătoarea de cuvânt a poliției a declarat: „E o faptă eroică!”. E foarte posibil ca șoferul să fi văzut femeia cu capul căzut pe volan și a înțeles imediat că e vorba despre o urgență medicală. Șoferul, considerat de polițiști erou, are 49 de ani și împreună cu un alt participant la trafic au acordat femeii, care are 57 de ani, primul ajutor. A fost preluată apoi de o ambulanță și dusă la spital. Nu se știe încă din ce motive și-a pierdut șoferița conștiența.

loading...

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul adevarul.ro