Crimă teribilă în Brăila. Un localnic a fost găsit mort în casă, înjunghiat de peste 100 de ori, cu două cuţite

Ieri, o crimă teribilă a îngrozit locuitorii din localitatea Mohreanu, judeţul Brăila. În acel moment, un localnic a fost găsit mort în casă, înjunghiat, însă nimeni nu bănuia ferocitatea cu care agresorul şi-a ucis victima, scriu cei de la observatornews.ro

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că agresorul a folosit două cuţite, cu care a dat peste 100 de lovituri

“Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din satul Mohreanu, cu privire la faptul că l-a găsit decedat, în locuință, pe un consătean, în vărstă de 51 de ani, care prezenta urme de violență pe zona corpului. În acest moment, se efectuează cercetări sub coordonarea exclusivă a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, informau autorităţile imediat după descoperirea cadavrului.

Imediat după crimă, ucigaşul a fugit, însă a fost găsit cu ajutorul unui câine de urmă.

Trupul neînsufleţit a fost dus la medicii legişti pentru efectuarea necropsiei, iar aceştia au putut să observe ferocitatea atacului şi numărul foarte mare de lovituri de cuţit aplicat victimei, constatând că atacatorul ar fi folosit chiar două cuţite, pentru a-şi ucide victima. Articolul continuă după reclame …

loading...

Din spusele vecinilor, se pare că victima şi agresorul se cunoşteau, ba chiar erau prieteni de pahar. Sătenii spun că cei doi obişnuiau să bea împreună şi nu ar fi fost prima dată când aceştia s-ar fi luat la bătaie, după ce s-au îmbătat.

Însă, în noaptea fatidică, agresorul în vârstă de 48 de ani ar fi băut peste măsură, iar cea mai mică neînţelegere dintre cei doi a dus la crimă. Poliţiştii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*