Taximetristul român Gabriel Bringye de 37 de ani a fost înjunghiat mortal în Londra. Bărbatul se pregătea să se însoare anul acesta

Tragedie fără margini pentru familia unui român din Londra. Victima Gabriel Bringye este un român de 37 de ani, care a murit în Londra, în timp ce lucra ca taximetrist, după ce a fost înjunghiat mortal de unul dintre clienţii săi, scriu cei de la observatornews.ro

Din primele informaţii apărute în presa locală, românul era din Oradea şi locuia de 13 ani în Marea Britanie alături de logodnica sa, Mara.

Crima s-a produs în cursul zilei de joi, iar trupul neînsufleţit al lui Gabriel a fost descoperit în maşina sa, în apropierea unei şcoli din zona Tottenham.

Conform celor de la Daily Mail, trupul neînsufleţit al românului a fost văzut de un şofer de autobuz care a alertat forţele de ordine, după ce a observat că românul nu mişcă în maşina sa. Autorităţile au sosit la faţa locului imediat, doar că după 40 de minute, medicii au constatat oficial decesul românului.

Gabriel Bringye şi Mara ar fi vrut să se căsătorească de ceva timp, numai că planurile le-au fost date peste cap, din cauza pandemiei de coronavirus, iar cei doi sperau să se căsătorească anul acesta. Articolul continuă după reclame …

loading...

Imediat după aflarea tragediei, logodnica românului a refuzat să vorbească despre uciderea românului din Anglia, însă sora lui Gabriel şi prietenii acestuia au oferit detalii importante oamenilor legii.

Se pare că Gabriel Bringye a fost ucis de un client cu care a avut un conflict spontan sau în urma unui atac deliberat, pus la cale cu mult timp înainte. Maşina pe care lucra românul se afla într-o zonă greu accesibilă şi unde traficul este redus. Poliţiştii au constatat că românului nu i-a dispărut nimic din maşină, deci acesta nu a fost victima unui jaf.

“Planurile cu nunta au fost puse pe hold, din cauza pandemiei de coronavirus, dar Gabriel era optimist în legătură cu posibilitatea ca el şi Mara să se însoare anul acesta. Este o tragedie de neimaginat. Gabriel era cel mai cumsecade om pe care l-ai fi putut cunoaşte. Nu ar fi făcut rău niciunei muşte. Suntem cu toţii în stare de şoc. Nu ştim dacă a intrat într-un conflict cu un pasager şi a fost înjunghiat din cauza asta. Nu ne putem imagina un motiv pentru care cineva să fi vrut să-i facă rău. Nu avea copii, dar se îngrija de copiii surorii sale ca şi cum erau copiii lui. Era un unchi grozav şi care îşi ajuta mereu sora şi fratele care locuiau în apropiere de el”, a fost mesajul transmis de apropiaţii lui Gabriel Bringye.

Începând cu ziua de joi, autorităţile londoneze sunt în alertă maximă, deoarece asasinul încă nu a fost prins.

Anchetatorii speră să afle mai multe detalii după ce analizează ultima comandă luată de acesta. Gabriel Bringye este a 15-a persoană care îşi pierde viaţa în Londra prin înjunghiere, de la începutul anului şi până acum.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro