Un şofer român de TIR a murit într-un tragic accident rutier în Belgia. Familia se luptă pentru repatrierea trupului

Tragedie fără margini pentru familia unui şofer de TIR din România. Marcel avea 66 de ani şi a fost implicat într-un accident în care şi-a pierdut viaţa. Evenimentul rutier s-a petrecut în apropiere de orașul belgian Anvers, în timp ce bărbatul conducea pe A12, unde se formase un blocaj în trafic din cauza unui vehicul defect, scriu cei de la cititulnudoare.ro

Românul nostru a văzut în ultima secundă blocajul din trafic şi a lovit în plin un camion aflat la coada coloanei de mașini. Imediat, familia lui Marcel a fost anunţată de tragicul eveniment rutier şi ar fi vrut să meargă să preia trupul neînsuflețit al românului, însă din cauza restricțiilor impuse de COVID-19, nu a reuşit. Totuşi, compania la care lucra Marcel le-a promis că se va ocupa de repatriere.

Moartea sa a venit ca un șoc. Marcel era extrem de săritor, gata oricând să dea o mână de ajutor”, a declarat Annelies Geldhof, angajatoarea românului, conform nieuwsblad.be.

Reprezentanta companiei de transport a povestit că Marcel transporta niște containere și că era un job puțin solicitant. “L-am sunat în dimineața respectivă pentru a-l anunța că urmează să transporte containere. Este un job mai puțin solicitant, iar el merită asta. Câteva ore mai târziu am fost informată că Marcel a fost implicat într-un accident rutier fatal”, a mai adăugat aceasta.

Angajatoarea românului a mărturisit că Marcel lucra în compania respectivă de doi ani și că locuia alături de alți șoferi de TIR, în orășelul Zeebrugge. “Suntem ca o familie. De asta îmi este și atât de greu”, a mai spus Annelies Geldhof. Articolul continuă după reclame …

loading...

”Marcel este alături de noi din 2019 și m-a urmat când am decis să pun bazele unei alte companii. Colegii l-au îndrăgit imediat. În ciuda vârstei sale, niciodată nu s-a plâns de ceva”, a mai povestit femeia.

Annelies Geldhof este cea care a anunțat familia românului despre incidentul tragic: ”Nu uiți niciodată astfel de convorbiri telefonice”.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cititulnudoare.ro