Cătălina este ŞOFERIŢĂ de TIR, cu toate că a absolvit DOUĂ FACULTĂŢI: ”Am absolvit într-o ţară care nu mi-a oferit o şansă”

Cătălina Vlaşin este o tânără din Baia Mare care a absolvit două facultăţi şi două mastere. Cu toate acestea, tânăra a devenit şoferiţă de TIR, iar acum conduce un camion de 40 de tone, în echipaj cu soţul ei, chiar dacă ar fi putut face cu totul altceva, scriu cei de la directmm.ro

Tânăra povesteşte cu mândrie că a învățat pe rupte pentru absolvi cele două facultăţi și mastere, doar că nu a reuşit să se împlinească profesional şi, împreună cu soţul ei, şi-a găsit adevărata pasiune: şoferia.

“Am absolvit două facultăţi şi două mastere (Inginerie Alimentară şi Psihologie). Am lucrat aproape un an în topografie şi doi ani inginer tehnolog.

Azi, sunt şofer pe TIR. Mă bucur de fiecare kilometru parcurs, de fiecare om care apreciază că o fată de 1,60 metri şi 55 kilograme poate să stăpânească un mastodont de 40 de tone, de fiecare cursă finalizată cu succes.

Am absolvit două facultăţi într-o ţară care nu mi-a oferit şansa să mă dezvolt în domeniile pentru care am învăţat zile şi nopţi întregi. Articolul continuă după reclame …

loading...

Până la urmă, viaţa nu e despre diplome. E despre lucrurile pe care le faci şi îţi oferă satisfacţie. Indiferent ce faci, fă-o din tot sufletul. De la inginer la şofer de TIR e cale lungă.

Unii mă critică, alţii îmi apreciază curajul şi foarte puţini mă iau drept exemplu. Mulţumesc tuturor care m-aţi urmărit de-a lungul vremii. Pentru unii sunt motiv de bârfă, pentru alţii sunt tipa aia cool.

Ei bine, eu pentru cei din urmă încă mai postez aici uneori”, a scris Cătălina Vlaşin într-o postare pe Facebook.

Maramureșeanca are şi o pasiune pe care a transformat-o într-un mic business pe care l-a denumit „Cărticele personalizate”, acolo unde ia poveştile de viaţă ale oamenilor şi le transpune în cărţile lor personale.

„Nu am avut niciodată loc în lumea asta, parcă! Nu am știut niciodată să îmi asortez hăinuțele, nici pantofii cu gentuța. Nu am gene false și unghii cu gel și nici nu știu să îmi fac conturing la față. Nu am nici o treabă cu tot ce se întâmplă în zilele noastre. O fi sau nu un defect faptul că din acest punct de vedere nu m-am adaptat? O fi sau nu un punct în minus faptul că nu mi-am folosit “pilele” sau “prietenii” ca să ajung unde mi-am propus și am vrut să fac totul prin propriile puteri? Pot să fiu și eu ca restul! O păpușă care zâmbește frumos! Dar am ales să ies din rând, să îmi iau bocancii în picioare și viața în mâini și cred că a fost cel mai mișto lucru făcut vreodată! Nu-s în rând cu lumea…că lumea e din ce în ce mai lipsită de esență!”, a povestit Cătălina Vlașin.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul directmm.ro