Italia – O badantă a primit 3,7 milioane de euro moştenire, de la bătrâna pe care a îngrijit-o până în ultima clipă.

Fosta profesoară Marisa Cavanna din orașul italian Genova a lăsat o moștenire incredibilă badantei sale, dar și unor spitale și asociații non-guvernamentale din Italia și nu numai. Conform celor de la cititulnudoare.ro care citează ziarul italian Il Secolo XIX, doamna în vârstă avea 96 de ani, nu a fost măritată vreodată și a murit în luna decembrie a anului trecut.

Din informaţiile apărute în presa locală, italianca a întocmit testamentul încă din anul 2012 și își scrisese chiar și propriul necrolog cu mâna ei.

În momentul deschiderii testamentului, notarul care lucra cu Marisa de circa 30 de ani a văzut că până și lui i-a lăsat o mică moștenire. Printre moștenitori menționați în testament se mai aflau nepoata bătrânei și câțiva amici.

Până în acest moment nu au fost făcute publice sumele moștenite de celelalte persoane, doar că pentru badanta ei, în schimb, se vorbește de o avere uriașă în valoare de 3,7 milioane de euro. Nu se dau însă, alte detalii cu privire la aceasta din urmă, dar cert este că nu va mai fi nevoită să facă vreodată această muncă.

Alte 25 de milioane de euro din averea bătrânei de 96 de ani vor ajunge la diferite spitale din Genova, dar și la alte asociații, cum ar fi spitalul pediatric Gaslini sau Asociația Italiană pentru Cercetarea Cancerului care s-au ales cu 5 milioane fiecare din total.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cititulnudoare.ro