Mariana Daicov de 36 de ani a murit în Italia, după 12 zile de comă. Două fetițe au rămas orfane…

O tragedie fără margini s-a petrecut în ziua de 13 februarie 2021, pe autostrada Torino-Bardonecchia din Italia. În acea zi fatidică, 25 de mașini au fost implicate în accident rutier, totul fiind datorat unei porţiuni de șosea înghețată, scriu cei de la rotalianul.com

Accidentul s-a soldat cu moartea a două persoane şi rănirea a 33 de participanţi la trafic. Tânăra Mariana Daicov este una dintre victimele accidentului, aceasta fiind transportată imediat la spital, unde a fost operată. După doar două zile de la intervenţia medicală, aceasta a intrat în comă şi nu s-a mai trezit. Durerea mare a venit în a dousprezecea zi de comă, când medici au declarat decesul tinerei, inima acesteia oprindu-se pentru totdeauna.

Două fetițe, care sunt acum în Republica Moldova, își vor vedea mama pentru ultima dată, în sicriu.

Fratele mamei moldovence a creat o strângere de fonduri pentru repatrierea trupului neînsuflețit al Marianei Daicov. Redăm mai jos apelul său:

„Stimați prieteni, oameni cu inima mare, venim cu rugămintea de a ne ajuta să aducem corpul neînsuflețit al surorii mele în țară. Mariana Doicov, din raionul Anenii Noi, a decedat astăzi pe patul de spital, la vârsta de doar 36 ani, lăsând în urma sa o familie distrusă și două fetițe care nu își vor reveni niciodată. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Mariana muncea în Italia pentru a-și ajuta mama pensionară și fetițele mici care au rămas în grija ei. La data de 13 februarie, în urma unui tragic accident, sora mea a fost internată în stare gravă, fiind operată.

La data de 15 februarie, Mariana a intrat în comă și nu și-a mai revenit, astăzi am fost anunțați că inima Marianei a cedat… ne-am rugat la Domnul să își revină, să se întoarcă acasă, la fetițe, fapt ce și-l dorea nespus de mult, însă Dumnezeu îi ia pe cei mai buni de lângă noi. Mariana urma să se întoarcă acasă la sărbătorile sfinte de Paști definitiv, pentru a fi alături de fetițele ei și mama bolnavă.

Ajutați-ne, vă rugăm să o aducem pe Mariana acasă, lângă copii și mamă, în țara în care s-a născut și ar fi vrut să se întoarcă înapoi într-o zi, dar nu așa! Vă mulțumim tuturor care ne sunteți alături, Dumnezeu să vă păzească și să vă răsplătească înzecit!”

Cine are posibilitatea și vrea să doneze o poate face AICI.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com