Accident TERIFIANT pe Autostrada A1 Nădlac Deva: un BMW s-a strivit de un TIR oprit pe banda de urgență

Ieri de dimineaţă în jurul orei 06:10, la kilometrul 462 al Autostrăzii A1 Nădlac Deva s-a petrecut un accident devastator, în momentul când un autoturism BMW s-a strivit de un TIR oprit pe banda de urgență a autostrăzii, scriu cei de la cititulnudoare.ro citând informațiile furnizate de către polițiști.

Imediat după accident, circulația pe sensul spre Deva al autostrăzii a fost restricționată timp de mai multe ore, circulându-se dirijat, numai pe banda a doua.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul ca un bărbat în vârstă de 40 de ani a condus un autoturism din direcția Lugoj înspre Margina, iar la km 426 a intrat în coliziune cu partea din spate a unui TIR care se deplasa în fața sa, pe prima bandă a autostrăzii”, se arată în comunicatul IPJ Timiș.

În conformitate cu fotografiile făcute la locul accidentului arată că TIR-ul se află pe banda de urgență a autostrăzii, existând posibilitatea ca autotrenul să fi fost oprit în momentul accidentului. Reprezentanții ISU Timiș au confirmat evenimentul, explicând și că șoferul autoturismului BMW nu a mai putut fi salvat, fiind pronunțat decesul.

„Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier pe autostrada A1, km 426, în apropierea localității Margina. La locul accidentului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 10 pompieri. În accident a fost implicat un autotren și un autoturism în care se afla doar șoferul. În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat. Echipajele de pompieri au extras victima și au început manevrele de resuscitare. Din nefericire însă, acesta nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat de către medicul sosit la fața locului”, anunță ISU Timiș. Articolul continuă după reclame …

loading...

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cititulnudoare.ro