Obligaţi să stea cu toţii în carantină, o tânără de 23 de ani şi-a prins mama în pat cu soţul ei

Întâmplarea este una autentică şi s-a petrecut în timpul lockdown-ului din Marea Britanie. Tânăra de 23 de ani s-a hotărât să se mute cu soţul şi cei doi copii ai lor în casa mamei sale, deoarece vremurile grele au dus la pierderea serviciului de către soţul ei, muncitor în construcţii și fuseseră evacuaţi din casă, scriu cei de la observatornews.ro

Familia s-a mutat la mama tinerei, cu toate că aceştia aveau o locuninţă destul de mică, doar că sperau să treacă totul şi ei să-şi revină, apoi să se pună pe picioare.

Mama ei a spus că nu o deranjează şi se bucură că poate să-şi vadă nepoţii în lockdown. Tânăra spune că a simţit că e ceva suspect între soţul său şi soacră, însă şi-a îndepărtat grijile, considerând gândul de neconceput. Totuși, după ce i-a prins împreună în pat, ea nu a mai putut nega ceea ce era chiar în fața ei.

Cum s-a petrecut totul ….

“I-am prins într-o zi când l-am luat pe cel mic şi m-am dus pe cumpărături. La jumătatea drumului mi s-a părut că se simte rău, aşa că m-am întors acasă. Am auzit zgomote de la etaj și când m-am dus sus, soțul meu era în patul mamei. Era clar că făceau sex. Am început să urlu şi să-i spun soţului meu să plece din casă”, spune femeia, citată de The Mirror. Articolul continuă după reclame …

loading...

Durerea produsă de persoana pe care o iubești cel mai mult și în care ai cea mai mare încredere din lume este cea mai groaznică, povesteşte femeia. Însă, este de un milion de ori mai rău dacă bărbatul te înșală cu o altă persoană apropiată ţie.

Soţul a plecat din casa soacrei şi s-a dus să stea cu un prieten, însă femeia spune că retrăieşte momentul în fiecare zi.

“Mama este încă aici. Plânge într-una şi continuă să spună cât de rău îi pare, dar nu pot trece peste asta. Aş trăi în altă parte, dar nu am unde, sunt disperată”

Fără să stea prea mult pe gânduri, tânăra a cerut ajutorul prietenilor din mediul online, să o sfătuiască ce să facă şi să poată depăşi criza prin care trece. Majoritatea comentariilor o sfătuiesc să se împace cu mama sa şi să încerce să treacă peste acest eveniment nefericit, dacă nu are unde să stea, cu copiii.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro