Cristina Durac de 25 de ani a MURIT într-un grav accident în Italia. Tânăra era gravidă în a patra lună de sarcină.

În ziua de duminică 14 martie 2021, în localitatea italiană Caorle de lângă Veneția, a avut loc un grav accident de circulaţie, în urma căruia și-a pierdut viața Cristina Durac, în vârstă de numai 25 de ani. Conaționala noastră era, de asemenea, gravidă în a patra lună de sarcină, scriu cei de la rotalianul.com

Imediat după accident, au apărut informații în care se arăta că la volanul mașinii Opel, cu care circula Cristina și soțul ei, I.B., în vârstă de 27 de ani, se afla chiar tânăra mamă. Detaliile transmise presei de către autorități în această dimineață de 15 martie indică, în schimb, că mașina era condusă de tânărul român și nu de soția lui.

Conform celor de la publicaţia Venezia Today, polițiștii au găsit în mașina celor doi tineri pături și alte obiecte care arată că aceștia au dormit în mașină și se presupune astfel că au pornit din România. Nu se știe însă, cu precizie, nici punctul de plecare și nici destinația finală pe care cei doi o aveau.

Ajunși într-o curbă aflată pe via Selva Rosata din zona campingului Pra’ delle Torri, din Caorle, bărbatul român a pierdut controlul volanului și a intrat pe celălalt sens de circulație. Mașina s-a învârtit puțin şi a lovit un autoturism Mitsubishi care venea din sens opus şi a lovit-o din plin în partea dreaptă, chiar în zona pasagerului din față, unde se afla Cristina.

Pentru toate cele trei victime ale tragediei rutiere a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare a pompierilor pentru a-i extrage. Din nefericire, tânăra de 25 de ani nu a mai putut fi salvată, impactul fiindu-i fatal.

loading...

Soțul Cristinei a suferit răni foarte grave și a fost transferat cu cod roșu de urgență la spitalul Angelo din Mestre. Bărbatul italian, în schimb, a suferit doar câteva răni ușoare.

Parchetul din Veneția a deschis un dosar penal pentru omor din culpă, ipoteza principală fiind că soțul Cristinei ar fi condus cu mare viteză și ar fi responsabil de această tragedie. Cu toate acestea, doar rezultatele anchetei vor stabili cu exactitate dinamica accidentului și vinovatul.

Cristina Durac rezultă ca fiind rezidentă în România, în timp ce rezidența soțul ei este în Foggia, unde a locuit până în urmă cu circa un an, iar apoi s-a mutat în altă parte. Acesta are un frate care locuiește și în prezent la Foggia și care a fost informat prin telefon despre cele întâmplate, urmând să se deplaseze la Mestre pentru a fi alături de I.B. Rudele tinerei de 25 de ani, în schimb, au fost înștiințate prin intermediul Consulatului român, acestea aflându-se în România.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românior din străinătate, pe portalul rotalianul.com

1 Trackback / Pingback

  1. ŞOCANT! Ce a descoperit un tânăr în timp ce se uita pe Google Maps! Când și-a dat seama ce este, a chemat imediat Poliția - Stiri de Actualitate

Comments are closed.