ŞOCANT! Ce a descoperit un tânăr în timp ce se uita pe Google Maps! Când și-a dat seama ce este, a chemat imediat Poliția

Un caz uluitor şi aproape incredibil s-a petrecut de curând în Florida, Statele Unite ale Americii. În data de 7 noiembrie 1997, un bărbat de 40 de ani a dispărut, iar din ziua aceea, nimeni nu a mai știut nimic de el, scriu cei de la redactia.ro

Este vorba de William Earl Moldt. Bărbatul a petrecut ultima dată într-un club. Oamenii legii l-au căutat ani de zile, însă în zadar.

Un tânăr a reușit să rezolve un caz de dispariție din anul 1997, dintr-o întâmplare care a uluit pe toată lumea! Acesta se uita pe Google Maps când ceva i-a atras atenția!

Imediat au fost anunţaţe organele de poliţie, acestea descoperind scheletul unui bărbat din Florida, Statele Unite ale Americii, după mai bine de 20 de ani de la dispariţia omului. Descoperirea şocantă a fost făcută de un tânăr în timp ce se uita pe Google Maps.

Potrivit celor de la Fox News, la mai mulți ani distanță, trupul neînsufleţit al lui William a fost găsit. Și asta datorită unui tânăr care a descoperit pe Google Maps o mașină căzută într-un heleșteu. A rămas înmărmurit când și-a dat seama ce este, iar imediat a anunțat Poliția. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Oamenii legii au venit ajuns repede în locul indicat şi au demarat investigaţiile. După ce mașina a fost scoasă din apă, în interiorul autoturismului au fost găsite și rămăşiţele lui William.

”Exteriorul mașinii era foarte calcifiat, era evident că stătea în apă de ceva vreme”, a declarat ofițerul de poliție care a condus ancheta.

Primul caz de dispariție rezolvat prin Google Maps.

Potrivit celor de la Charley Project, care se ocupă de o bază de date online cu persoane dispărute, este pentru prima dată când un caz de dispariție este rezolvat de cineva care se uită pe imagini furnizate prin Google Earth – Google Maps.

„În mod uimitor, un vehicul a fost vizibil în mod clar pe o fotografie din satelit, actualizată pe Google Earth încă din 2007”, spun reprezentanții bazei de date cu persoane dispărute.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul redactia.ro