O profesoară a răpit un nou-născut din maternitate și a fugit cu el acasă, într-o pungă de plastic

O întâmplare incredibilă s-a petrecut de curând în Rusia, atunci când o profesoară a fost acuzată că a răpit un nou-născut dintr-o maternitate și l-a făcut pe soțul ei să creadă că este copilul lui, scriu cei de la observatornews.ro Profesoara se recăsătorise cu un bărbat mai tânăr ca ea cu cinci ani şi era disperată să-i aducă pe lume un băiețel. Într-una din zile, aceasta a rămas însărcinată, doar că a pierdut sarcina şi nu a spus la nimeni. Zilele treceau şi ea se prefăcea că este gravidă, gândindu-se la modalități prin care să facă rost de un bebeluș.

Timpul trecea, iar sarcina Elenei Linnik ”mergea foarte bine”, ba chiar i-a arătat de-a lungul ”sarcinii” ecografii făcute bebelușului, iar soţul ei era convins că aceasta este gravidă, conform celor de la The Sun.

A venit şi ziua cea mare şi a anunțat că merge să nască, însă soţul nu avea să fie prezent la spital, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. De unde putea lua profesoara un bebeluş? Simplu, a mers la maternitate, a sărit geamul de la parter şi în câteva secunde a plecat cu un bebeluş într-o sacoşă, totul fiind surpins de o cameră de supraveghere. Imediat s-a dat alarma şi polițiștii au reușit să dea de femeie 12 ore mai târziu, iar presa locală a difuzat imagini din timpul unei reconstituiri la locul răpirii.

Soțul Elenei Linnik: ”Când mi-a spus că este însărcinată, am vrut să plâng și să râd, am fost atât de fericit. Avea să aibă un băiat”.

Profesoara a recunoscut că a răpit copilul. Când polițiștii au venit la ei acasă pentru a recupera nou-născutul răpit din materinate, femeia a recunoscut că a făcut totul pentru bucuria soțului ei mai tânăr. Articolul continuă după reclame …

Bebelușul răpit s-a reîntors în brațele mamei sale, Natalya Rusikova, după aproximativ 12 ore de la dispariție.

„Aceste 12 ore au fost tortură pentru mine”, a spus tânăra de 24 de ani. ”M-am temut că nu va fi găsit niciodată și că va trăi cu o altă familie. Nu-mi este milă de ea. Ea trebuie pedepsită de lege”, a mai spus tânăra mămică.

Femeia riscă acum până la 12 ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată pentru răpire. Bebelușul răpit din maternitate a revenit în brațele mamei sale după 12 ore de la dispariție.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro