Românul Ionuț Șindilaru de 20 de ani a plecat la muncă în străinătate şi a murit într-un accident …

În data de 7 aprilie 2021, românul Ionuţ și-a găsit sfârșitul pe străzile capitalei franceze în urma accidentului rutier. O clipă de neatenţie a făcut ca motocicleta pe care o conducea să-i fure viitorul în numai câteva secunde, scriu cei de la jurnalemigrant.com

Durerea din cuvintele scrise pe contul de socializare de iubita lui Ionuț Șindilaru te lasă pur și simplu fără aer, oricât de dur ai fi. Tânărul nostru conațional avea doar 20 de ani şi o mulțime de planuri de îndeplinit alături de Ximena.

Ionuţ era din comuna Santa Mare, județul Botoșani şi a plecat la muncă în străinătate pentru o viață mai bună. Astfel, acesta a ajuns la Paris, în Franța.

Nu a trebuit să treacă mult timp şi mesajele pline de durere și regret au început să apară în jurul orei 4:50. Mai întâi cel al surorii sale, apoi al mamei, al tatălui și ale rudelor și prietenilor tânărului român de 20 de ani.

„Îmi lipsește acel zâmbet care m-a făcut să mă îndrăgostesc, cel care m-a înnebunit. Absența ta este foarte dureroasă, mai ales când legătura a fost foarte puternică. Mi-ar lua o viață să-ți menționez virtuțile. Ai fost pur și simplu uimitor. Mi-am imaginat că vei fi mereu lângă mine, despre asta vorbeam mereu. Toate proiectele împreună nu vor mai putea fi finalizate, mi se rupe sufletul. Îți promit că voi împlini proiectele noastre, te voi face mândru de mine. Te iubesc pentru totdeauna!”. Articolul continua dupa reclame …

loading...

„Nu te vom uita niciodată suflet frumos, te-am iubit și te vom iubi pentru totdeauna!”, a transmis Andreea, sora lui Ionuț.

„Nu te vom uita niciodată scumpul meu copil!”, a scris și Iulia Șindilaru.

„Mulțumesc Ionuț că veghezi asupra fiicei mele, lași un gol mare în urma ta”, a scris și tatăl Ximenei, iubita lui Ionuț.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul jurnalemigrant.com