A fost GUNOIER, apoi MILIONAR de LOTO, după care a ajuns SĂRAC LIPIT PĂMÂNTULUI

În anul 2002, prima pagină a cotidienelor era ţinută de gunoierul care a câștigat marele premiu la LOTO, în Marea Britanie. Astăzi, după aproximativ 20 de ani, milionarul a ajuns şi trăiește de pe o zi pe alta, după ce și-a cheltuit banii pe droguri și petreceri scandaloase, scriu cei de la stirileprotv.ro

Michael Carroll a câștigat, în 2002, marele premiu la LOTO în valoare de 10 milioane de lire sterline, bani pe care i-a cheltuit organizând orgii și petreceri cu droguri. Astăzi, bărbatul trăiește de pe o zi pe alta, cărând saci cu cărbuni și tăind lemne pentru doar 10 lire sterline pe oră.

„Car saci cu cărbuni de 50 de kilograme și tai lemne. Mi-am cheltuit cele 10 milioane de lire în doar 10 ani, iar acum nu am casă sau mașină, însă nu sunt supărat. La fel de ușor cum i-am câștigat, așa de repede am cheltuit banii”, a declarat Michael, pentru The Sun.

Deși muncește mult, Carroll nu se plânge, ba dimpotrivă. Bărbatul a declarat că este o adevărată binecuvântare că nu mai are grija averii uriașe.

„Car și câte 150 de saci cu cărbune pe zi. Viața nu se rezumă doar la bani. Știu că poate sună nebunește, dar sunt mult mai fericit de când m-am întors la muncă. Faptul că am ajuns falit a fost cel mai bun lucru care mi s-a putut întâmpla”.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro