Un pensionar de 85 de ani a fost prins de două ori în aceeași zi la prostituate: „Acesta-i efectul vaccinului!”

O întâmplare destul de amuzantă s-a petrecut de curând în Italia, atunci când un pensionar de 85 de ani a fost amendat de două ori în aceeaşi zi cu câte 533 de euro, pentru că nu a respectat carantina impusă de COVID, după ce a fost prins ieşind de la prostituate, scriu cei de la rotalianul.com

Ce s-a întâmplat de fapt?

Pensionarul de 85 de ani rezident în localitatea Eboli, provincia Salerno din Campania, s-a ales cu o două amenzi în valoare totală de peste 1 000 de euro, după ce a fost prins de forțele de ordine, de două ori în aceeași dimineață, încălcând normele anti-COVID pentru a beneficia de serviciile unor prostituate.

Prins de către poliţişti, bătrânul a exclamat cu zâmbetul pe buze, ăsta este „Efectul Vaccinului”. Potrivit publicației Il Mattino, pensionarul italian a fost surprins inițial de polițiști cu două prostituate de origine bulgară într-o dubă, în localitatea Eboli, în jurul orei 10:00 din dimineața zilei de 21 aprilie 2021.

Sancționat cu o amendă de 533 de euro pentru încălcarea normelor anti-COVID ( la acea dată Italia era zonă roșie toată, iar deplasările fără motiv întemeiat erau interzise ), bărbatul de 85 de ani a fost trimis acasă de agenții de la Poliția Locală. Articolul continuă după reclame …

La numai două ore după aceea, însă, polițiștii l-au găsit din nou pe bătrânul italian consumând un raport intim cu o altă prostituată, de această dată o româncă, tot la Eboli.

Agenții de la Locală n-au avut de ales și i-au aplicat pensionarului o altă amendă în valoare de 533 de euro pentru aceleași încălcări ale restricțiilor împotriva noului coronavirus. Bătrânul, însă, a declarat că nu-i pare rău.

„A meritat, acesta-i efectul vaccinului. Timp de un an de zile am respectat restricțiile”, le-a spus agenților de poliție.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul rotalianul.com

1 trackback / pingback

  1. Cum arată Claudia Rivier, tânăra din Croația care s-a îngrăşat cu peste 25 de kg, ca să-i crească sânii ... - Stiri de Actualitate

Comentariile sunt închise.