Noi detalii în dosarul Elenei, doctorița româncă UCISĂ în Germania. Înainte de crimă a fost sunată de 117 ori…

Elena Silvia K avea 35 de ani, era mama unui băieţel de numai 2 anişori şi profesa de 11 ani ca medic de chirurgie generală și viscerală la Spitalul Herz-Jessu. Aceasta a fost ucisa mişeleşte în faţa blocului unde locuia, în localitatea Fulda, landul Hessa din Germania. Crima s-a petrecut la sfârșitul anului trecut, în jurul orei 08 de dimineaţă, în momentul când doctoriţa se întorcea acasă, după schimbul de noapte, scriu cei de la observatornews.ro

Zilele acestea a fost judecat al patrulea termen al procesului, unde au ieşit la iveală noi detalii în cazul crimei. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, Elena a fost atacată şi înjunghiată mortal chiar lângă blocul unde locuia, vecinii descoperind cadavrul în curtea din spatele imobilului.

Tot în ziua aceea, pe seară, după câteva ore de la descoperirea crimei, oamenii legii l-au arestat pe fostul iubit al tinerei. Bărbatul are 31 de ani şi este principalul suspect al teribilei crime, cu toate că şi-a declarat nevinovăţia.

Procurorii germani spun că Elena a fost înjunghiată cu atâta forță, încât biata femeie a murit fie din cauza sângerării puternice, fie sufocată. Moartea a fost rapidă, spune Christine Seban, procuror în Fulda, potrivit osthessen-news.de.

În urma cercetărilor, criminaliștii au stabilit că bărbatul a așteptat-o pe femeie, dimineața, la adresa acesteia din Nikolausstrasse. Când s-au întâlnit în curtea din spate, individul ar fi atacat-o pe româncă, ar fi înjunghit-o, după care a fugit. Florian, presupusul criminal, a fost prins ascunzându-se în casa prietenului fratelui său. Articolul continuă după reclame …

La al patrulea termen al procesului, procurorii au prezentat mai multe probe care îl incriminează pe bărbat. În plus, au fost audiaţi polițiștii care au investigat cazul și care au adus dovezi, pentru a demonstra vinovăția tânărului.

Oamenii legii au găsit atunci urme de sânge pe pantofi, haine, dar și în mașina sa. Chiar și un cuțit fusese descoperit nu departe de locul crimei, lângă o grădină. Cu toate acestea, nu s-au găsit urme pe el – nici sânge, nici ADN.

Cu doar 5 minute înainte de a muri, Elena făcuse fotografii în curtea casei sale, unei maşini parcate pe alee. Deși șoferul mașinii nu putea fi identificat, fotografia fiind pixelată, procurorii spun că este foarte posibil să fie fostul iubit al Elenei. Procurorii presupun că tânăra a fotografiat mașina inculpatului pentru a putea demonstra că bărbatul s-a apropiat de ea, deoarece aceasta obținuse un ordin de restricție în instanță, cu doar două săptămâni înainte. Fratele presupusului criminal și-a folosit dreptul de a refuza să depună mărturie în proces, scrie presa locală.

Conform mărturiilor cunoscuților și prietenilor Elenei, femeia se temea de fostul ei iubit, deoarece acesta a lovit-o de mai multe ori, i-a lovit mașina, o verifica şi era extrem de gelos. A sunat-o din nou și din nou și i-a trimis mesaje – chiar și în noaptea crimei.

Oamenii legii susţin că, înainte de a fi ucisă, Florian ar sunat-o pe româncă de 117 ori și ar fi amenințat-o. La ora 3 dimineața, i-ar fi scris „să se simtă bine cât încă mai poate”, a citit judecătorul Josef Richter, președintele instanței, din istoricul conversaţiilor.

Potrivit jurnaliştilor germani, un verdict în acest proces ar putea fi dat la mijlocul lunii iulie.

Tânăra era de loc din Ploiești şi a studiat Medicina la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. În urma ei, românca a lăsat un băiețel de doar 2 anișori, de care era foarte mândră și care de acum va crește fără mamă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesdante pe portalul observatornews.ro