Cum arată Claudia Rivier, tânăra din Croația care s-a îngrăşat cu peste 25 de kg, ca să-i crească sânii … Video

Claudia Rivier este o tânără în vârstă de 25 de ani din Zagreb şi de ceva timp a ajuns una dintre cele mai cunoscute și mediatizate influencerițe din Croația, scriu cei de la protv.ro

Bruneta are ochi albaștri şi a devenit celebră, după ce s-a îngrășat 25 de kilograme, din dorința de a avea sâni imenși. Acum, ea este urmărită de peste 250.000 de persoane în mediul online și afirmă că primește zilnic cereri în căsătorie de la bărbați.

„Nu mi-am făcut nicio operație estetică pentru a arăta așa, dar mă gândesc să îmi pun silicoane în viitor. Mulți ar putea spune că sunt nebună, deoarece am deja sânii imenși. Însă, dacă slăbesc, mi se micșorează și bustul. Dacă voi slăbi, mă voi lua în considerare să îmi pun implanturi. Când eram mai tânără, cred că aveam cu 30 de kilograme mai puțin și aveam sânii foarte mici, în comparație cu restul corpului”, a spus Claudia Rivier, care are cont pe Instagram din 2015, însă a început să posteze imagini abia în 2020, după ce a ajuns să aibă forme imposibile.

Pe lângă faptul că este influencer pe Instagram, tânăra din Croația a decis să își facă un cont și pe OnlyFans, platformă dedicată adulților: „Îmi iubesc fanii și îmi place să fiu în contact cu ei. Primesc peste 100 de apeluri video în fiecare zi. Încă de când eram mica știam că voi deveni cunoscută. Am planuri mari pentru viitor și sunt curajoasă”.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul protv.ro

loading...