TRAGEDIE! Un TATĂ şi-a aruncat cele două fetiţe pe fundul Oceanului Atlantic, ca să se răzbune pe mama lor

Un caz îngrozitor a zguduit din temelii comunitatea din Tenerife, atunci când două surori Anna și Olivia în vârstă de şase, respectiv un an, au fost date dispărute. Conform celor de la observatornews.ro care citează dailymail.co.uk, nava de căutare Angeles Alvarino, care se afla la trei mile distanţă de coastă, a găsit la aproximativ 1.000 de metri sub apă o pungă, în care se afla cadavrul fetiţei de şase anişori, răpită alături de sora ei Anna, de către tatăl lor pe data de 27 aprilie.

După minuţioase cercetări, s-a descoperit că trupul aparţinea fetiţei Olivia Gimeno. Cadavrul a fost găsit într-o geantă sport, în adâncurile oceanului. strâns legată de o ancoră. Autorităţile au declarat că „în așteptarea unor teste medico-legale concludente, corpul ar putea corespunde Oliviei, tânăra care a dispărut la sfârşitul lunii aprilie, împreună cu sora ei de un an.”

La doar câteva ore are loc o actualizare a informaţiilor, după ce o navă de salvare spaniolă a găsit un cilindru de oxigen și un scaun de siguranță pentru copii, care aparţine Annei.

Rapoartele locale susțin că Gimeno s-a dus la casa doamnei Zimmerman în jurul orei 17:00 pe 27 aprilie, luând-o pe Anna şi mai apoi pe Olivia de la un curs de germană. Copiii ar fi trebuit să se afle acasă la tată, dar când mama a sosit mai târziu în acea seară pentru a-i lua înapoi, nimeni nu a răspuns la ușă. Cei doi au vorbit în repetate rânduri la telefon pe parcursul nopții, timp în care el şi-a ameninţat fosta soţie, susținând de mai multe ori că nu-şi va mai vedea copiii.

În jurul orei 19:30, tatăl a fost văzut la portul de agrement local fără copii, încărcând valize și saci pe barcă. Vasul gol a fost găsit în ziua următoare după ce a aruncat ancora de pe Puertito de Güímar. Rapoartele locale sugerează că Gimeno a fost ajutat de cel puțin un alt suspect în efectuarea acestei răpiri premeditate. Articolul continuă după reclame …

O uriașă campanie de socializare a fost lansată când a apărut prima dată cazul, într-un efort disperat de a ajuta și a sprijini mama fetelor. Jose Manuel Bermudez, primarul Santa Cruz din capitala Tenerife, a anunțat un minut de tăcere pentru Anna și Olivia, vineri la prânz.

Președintele Insulelor Canare, Angel Victor Torres, a adăugat: „Săptămâni în speranța de a primi vești pline de speranță și astăzi primim cele mai proaste veşti posibile care să ne înghețe sufletul, despre fetele din Tenerife, Anna și Olivia.”

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro