O familie de români din Italia s-a izbit cu mașina de un cap de pod. Copilul de 4 ani a murit, iar părinții și alți doi copii sunt grav răniți

O tragedie mare s-a petrecut în dimineața zilei de miercuri, 16 iunie, pe DN 6, pe raza localităţii Leu din judeţul Dolj, atunci când un autoturism în care se aflau 5 persoane care se întorceau din Italia, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat pe șosea. În maşină se aflau doi adulți și trei copii, doar că băieţelul în vârstă de 4 ani a decedat, iar ceilalți pasageri au fost răniți, scriu cei de la rotalianul.com citând Agerpres.ro

Conform IPJ Dolj, la volanul mașinii se afla un bărbat de 40 de ani, cetăţean străin, care conducea un autoturism din direcţia Craiova către judeţul Olt. Din primele informaţii de la faţa locului, nu se știe din ce motive, acesta a pierdut controlul volanului și autoturismul a lovit un cap de pod.

În urma impactului puternic, șoferul, o femeie de naționalitate română în vârstă de 32 de ani şi doi copii de 10 şi 11 ani au fost transportaţi la spital. Un alt copil, în vârstă de 4 ani, a decedat în urma rănilor grave suferite.

Conform sursei citate, familia se întorcea din Italia, unde părinții munceau. Bărbatul este cetăţean egiptean, iar toţi cei cinci membri ai familiei au reşedinţa în localitatea Drăgăneşti, judeţul Olt. Mai aveau aproximativ 60 de km pentru a ajunge la destinație.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul rotalianul.com

loading...