O profesoară de franceză, de 37 de ani, mamă a trei copii, s-a îndrăgostit de un puşti român de 14 ani

Un caz deosebit de “grav”, s-a întâmplat de curând în Franţa, protagonistă fiind o familie de români. Fiind mutaţi de puţin timp în Franţa, în oraşul Loudeac situat în nord-vestul ţării, părinţii români au observat că băiatul lor de doar 14 ani, avea carenţe serioase la limba franceză. Imediat, aceştia au decis că are nevoie de meditaţii, iar pentru asta au apelat la o vecină, scriu cei de la 3dots.ro

Conform ediţiei locale 20minutes.fr, profesoara în vârstă de 37 de ani, mamă a trei copii a acceptat să-l îndrume pe adolescentul român, însă ulterior lucrurile au scăpat de sub control.

Nu a trecut mult timp şi familia şi-a dat seama că profesoara de limba franceză s-a îndrăgostit de adolescentul român pe care îl medita. Părinţii băiatului au aflat, iar cazul a ajuns în instanţă. Astfel, băiatul lor se îndrăgostise de profesoara sa, iar curând sentimentele au devenit reciproce.

Acela a fost momentul în care familia românului i-a cerut profesoarei să nu se mai vadă cu băiatul lor şi să rupă absolut orice legătură.

Doleanţa părinţilor nu a fost luata în seamă, deoarece femeia, între timp se îndrăgostise şi ea de puştiul român şi nu a vrut sub nicio formă să renunţe la relaţie, astfel că părinţii adolescentului s-au adresat justiţiei. Cu toate acestea, băiatul a depus şi el o plângere, dar împotriva părinţilor, şi a fugit acasă la profesoară. Articolul continuă după reclame …

loading...

Cazul a ajuns în fața instanţei din Saint-Brieuc, iar profesoara a fost acuzată de agresiune sexuală şi răpire de copii.

”Sunt îndrăgostită nebuneşte şi îl iubesc sincer”, a spus femeia în faţa judecătorului. ”Sunteţi un adult”, i-a replicat magistratul, însă femeia nu s-a dat bătută. Spre surprinderea tuturor, ea a explicat cu calm că la început a refuzat avansurile adolescentului, dar mai apoi ”complicitatea, bucuria şi fericirea s-au stabilit de-a lungul lunilor şi iată…”, a adăugat ea.

Femeia a mai povestit că tânărul român a fost abuzat de părinţii săi şi că a fugit de acasă şi a venit la ea să-i ceară ajutorul. De teamă ca adolescentul să nu aibă de suferit, ea a decis să-l ajute, l-a primit în casă şi s-a hotărât să-l apere.

Pledoaria îndrăgostitei nu l-a impresionat pe judecător, care a condamnat-o la trei ani de închisoare, dintre care doi cu suspendare. În plus, în cei doi ani, ea va trebui să poarte o brăţară electronică specială şi nu va mai avea voie să se apropie de adolescent sau de familia acestuia.

Franţuzoaica va fi nevoită să urmeze şedinţe psihologice şi nu va mai avea voie să predea timp de cinci ani.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul 3dots.ro