ROMÂNCA IULIA CARMEN I-A CUCERIT PE ARABI CU FRUMUSEŢEA EI. BĂRBAŢII SUNT CONVINŞI CĂ AU VĂZUT-O PE ANGELINA JOLIE

Românca Iulia Carmen este o tânără originară din Cluj-Napoca, de o frumusețe răpitoare, care zboară de aproape trei ani pentru compania aeriană Emirates. Iulia este înaltă, cu ochii albaștri și cu o siluetă de invidiat, care a atras atenția fotografilor, pozând pentru diverse branduri de top, scriu cei de la protv.ro

Cu ceva timp în urmă, Iulia Carmen și-a început cariera printre nori în România, la o companie aeriană cu baza în Cluj-Napoca. Cu doar un an și jumătate în urmă, aceasta a decis că este pregătită pentru un alt nivel și a aplicat pentru un post la Emirates. Arabii au fost imediat cuceriți de frumusețea tinerei, dar și de atitudinea prietenoasă.

Iuliei i se potrivește perfect rujul roșu și uniforma companiei, iar în unele ipostaze amintește de celebra actriță Angelina Jolie. Unii călători ar putea paria că s-au întâlnit cu vedeta în avion. (vezi galeria foto)

Iulia Carmen, datorită farmecului său a atras atenția fotografilor, devenind model. Ea a apărut în revista Vogue. Înainte de a-și urma visul de a zbura printre nori, Iulia a practicat baletul timp de 12 ani. În prezent, are o școală de balet pentru copii în Dubai, unde predă deja de 4 ani.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul protv.ro