Caz şocant în Marea Britanie. Doi soţi au fost găsiţi morţi în maşină, după ce au decis să se sinucidă împreună.

Un caz şocant s-a petrecut de curând în Marea Britanie, după ce doi britanici, soţ şi soţie, au fost găsiţi fără viaţă, intoxicaţi cu monoxid de carbon, într-o maşină închiriată în apropiere de Sewanage, Dorset, scriu cei de la stiridiaspora.ro

Ciudat este faptul că, cu doar o zi în urmă, cei doi găzduiseră o petrecere cu prietenii şi nimic nu prevestea ceea ce avea să urmeze. Conform presei locale, cei doi soţi s-au hotărât să-şi pună capăt zilelor împreună. Deborah avea 49 de ani şi lucra ca asistent personal pentru trei comandanţi de armată, iar Peter avea 54 de ani şi era veteran de război, având 22 de ani de serviciu militar. Cei doi aveau o relaţie stabilă fiind împreună de 23 ani, conform publicaţiei The Sun.

„Nu putem trăi unul fără celălalt”

Imediat după tragedie, în maşina celor doi, autorităţile care se ocupă de anchetarea cazului au găsit un bilet pe care scria „nu putem trăi unul fără celălalt.”

Anchetatorii au descoperit că în urmă cu cinci luni, Deborah a primit vestea că s-a vindecat de cancer şi nu suferea de tulburări mintale. Peter a vorbit despre a-şi lua viaţa, cu ani în urmă, când a trecut printr-o depresie. Acesta a fost diagnosticat cu sindrom de stres post-traumatic din cauza serviciului militar, dar apropiaţii erau de părere că a reuşit să treacă peste. Articolul continuă după reclame …

Contrar a tot ceea ce s-a întâmplat, cei doi păreau foarte fericiţi ultima dată când şi-au văzut prietenii.

Organele de anchetă au găsit în mașină plicuri cu bani şi un carneţel cu mesaje emoţionante. Totodată, pisica celor doi a fost găsită moartă, ghemuită la picioarele acestora. Vehiculul a fost văzut în jurul orei 7:30, dimineaţa următoare, de către un angajat Hurlstone Park. Serviciile de urgenţă au fost nevoite să apeleze la descarcerare pentru a scoate cele două victime. Din nefericire ambii au fost declaraţi morţi la faţa locului.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiridiaspora.ro