Un bărbat din Argeş şi-a UCIS soţia, iar în faţa presei a declarat: ”Am ucis-o de plăcere”

Crimă terifiantă într-o familie din Argeș. Astăzi 07 iulie 2021, o femeie de 64 de ani din Poienarii de Argeș a fost găsită moartă de fiul ei, abia întors acasă din Italia, iar principalul suspect este chiar soțul femeii, care le-ar fi spus jurnaliștilor că a ucis-o ”din plăcere”, scriu cei de la observatornews.ro

Fiul familiei în vârstă de aproape 40 de ani dormea într-o cameră a casei, iar cadavrul mamei lui a fost găsit în locuința familiei din localitatea Poienarii de Argeș, imediat după ce acesta s-a trezit din somn.

Potrivit reprezentanților IPJ Argeș, miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați despre faptul că o femeie de 64 de ani, din Poienarii de Argeș, a fost găsită decedată, cu urme de violență, în locuința sa.

Din primele informaţii se pare că bărbatul bănuit de săvârșirea crimei este chiar soțul femeii, care s-a ascuns inițial în podul casei.

„Sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub modalitatea omorului, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș”, precizează reprezentanții IPJ. Articolul continuă după reclame…

Bărbatul bănuit de crimă, în luna august a anului trecut şi-a lovit soţia, iar aceasta a sunat la 112 și a chemat poliția. Ulterior, cei doi s-au împăcat, dosarul fiind soluționat prin împăcarea părților. Cuplul mai avea alți trei copii, iar unul dintre ei urma să aibă nuntă săptămâna viitoare.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro