Tragedie! Un tată a fost bătut până la MOARTE, pentru că a încercat să-şi APERE FIUL

Un caz deosebit de grav ce a redus la tăcere opinia publică, s-a întâmplat în satul Șirăuți din raionul Briceni. Un bărbat de 42 de ani a murit, după ce a intervenit într-un conflict în care era implicat fiul său și mai mulți minori, scriu cei de la sputnik.md

Totul s-a întâmplat în ziua de 9 iulie 2021, iar potrivit poliției, mai mulți tineri de 18 și 22 de ani au mers joi seara într-un local din satul Șirăuți. Între ei și un grup de minori cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani s-a iscat un conflict, care a degenerat în bătaie.

Conform presei locale, unul din tinerii care locuia în apropiere a mers acasă și l-a chemat în ajutor pe tatăl său. Acesta a venit cu o ștachetă în mână pentru a opri bătaia și l-a lovit pe unul dintre tinerii din celălalt grup, iar în schimb a fost bătut crunt cu pumnii și picioarele de către doi agresori.

Bărbatul a fost dus la spital, dar a murit la scurt timp din cauza traumatismelor suferite. Tot în timpul încăierării, un alt tânăr de 22 de ani a scos un pistol pneumatic și l-a îndreptat spre un minor din grupul implicat în conflict.

Polițiștii au reținut cinci tineri cu vârstele cuprinse între 18 și 22 de ani pentru 72 de ore. Oamenii legii efectuează acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

loading...

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul sputnik.md