Valentina Bencini de 49 de ani a MURIT INEXPLICABIL la câteva ore după ce s-a vaccinat cu Moderna

Anchetă în Italia. Societatea civilă din San Gusmè, un orășel din Castelnuovo Berardenga, situat la granița dintre provinciile Arezzo și Siena, Italia, este în stare de şoc după moartea subită a Valentinei Bencini, de 49 de ani, la câteva ore după ce s-a vaccinat cu prima doză de vaccin Moderna, scriu cei de la observatornews.ro

„Nu există cuvinte, suntem distruşi”, este unul dintre sutele de mesaje care curg pe reţelele de socializare, de câteva zile, după ce s-a aflat de moartea Valentinei Bencini, originară din Montevarchi, dar rezidentă în San Gusmé, în municipiul Castelnuovo Berardenga. Se pare că moartea Valentinei poate fi catalogată ca inexplicabilă, iar acum procurorii italieni încearcă să facă lumină.

Potrivit celor de la Arezzo Notizie, autopsia trupului neînsufleţit al Valentinei Bencini, găsită moartă vineri, la nici 24 de ore după prima doză de vaccin Moderna, a fost efectuată ieri după-amiază, de echipa profesorului Marco di Paolo din Pisa. Medicul legist are la dispăziţie 60 de zile pentru a găsi un răspuns la întrebarea adresată de procurorul care caută cauzele morţii femeii de 49 de ani. Cel mai important lucru este să se facă legătura între administrarea vaccinului anti-Covid și moartea subită a acesteia.

Pentru a nu exista dubii, familia Valentinei Bencini şi-a desemnat propriul medic legist

Valentina a fost găsită moartă în casă vineri, în jurul orei 12.00. Cu o zi înainte fusese vaccinată cu prima doză de vaccin Moderna. Fostul ei iubit, care încă mai avea cheile locuinţei, a fost cel care a făcut descoperirea macabră, după ce mama Valentinei nu mai reuşise să ia legătura cu fiica ei de câteva ore. A fost chemată ambulanţa, însă medicii nu au putut decât să constate decesul. Carabinierii au verificat cu atenție interiorul casei şi nu au descoperit niciun semn de intrare forțată. Nimic care să sugereze o moarte violentă. Nu a mai rămas decât ipoteza bolii ca şi cauză a morții.

Anchetatorii continuă verificările şi încearcă să refacă ultimele ore din viaţa Valentinei. Potrivit La Nazione, familia şi-a desemnat propriul medic legist, care a asistat la autopsie şi care va trebui să dezvăluie dacă vaccinarea cu prima doză de vaccin Moderna a fost sau nu doar o coincidenţă tragică.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informatii interesante pe portalul observatornews.ro

1 trackback / pingback

  1. DRAMĂ! Solistul de muzică populară Marius Iulian Elcu a MURIT la 43 de ani, răpus de o boală grea. - Stiri de Actualitate

Comentariile sunt închise.