O mamă din Galaţi și-a abandonat copilul de 4 ani la 60 km de casă: „Mă duc să-ți cumpăr un covrig, așteaptă-mă aici!”

Toată întâmplarea revoltătoare s-a petrecut ieri, în momentul când un grup de cetăţeni au observat un băieţel care stătea de ceva vreme pe stradă, nesupravegheat și dezorientat. Oamenii s-au mobilizat şi în cele din urmă au sunat la 112, scriu cei de la stiridiaspora.ro

Imediat, la faţa locului au ajuns polițiștii care nu au putut afla informații preţioase de la micuțul de doar 4 anişori. În plus, la nivelul județului nu era înregistrat niciun caz de dispariție în acel moment.

Au urmat câteva ore de cercetări, iar oamenii legii au reuşit să dea de mamă, care se întorsese acasă, la iubitul ei, la aproximativ 60 de kilometri de oraș.

În urma întrebărilor puse de oamenii legii, „Aceasta a precizat că și-a abandonat copilul deoarece nu are resurse financiare pentru a-i asigura buna creștere și pentru faptul că mama ei este foarte agresivă, atât cu ea, cât și cu copilul. Copilul manifestă un comportament agresiv față de dumneaei, o lovește”, susține Camelia Todorovici, avocat din oficiu, conform sursei citate.

„Copilul a fost asistat tot timpul de un psiholog, împreună cu un asistent social. În acest moment, copilul a fost preluat în regim de urgență și este plasat la un asistent maternal profesionist”, a precizat Tania Calcan, Direcția pentru Protecția Copilului Galați. Articolul continuă după reclame …

loading...

Femeia, care cu greu poate fi numită mamă, a fost reținută pentru 24 de ore, iar astăzi va fi dusă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

„Femeia în vârstă de 29 de ani, domiciliată fară forme legale în comuna Cudalbi, din județul Galați, s-a deplasat în municipiul Galați, unde și-a abandonat propriul copil, în vârstă de 4 ani”, a precizat agent șef principal Ciprian Stoica, purtător de cuvânt IPJ Galați, potrivit Știrile PRO TV.

Ultimele cuvinte pe care copilul le-a auzit de la mama lui au fost că merge să-i cumpere un covrig și că îl roagă să o aștepte. Românca este acuzată de abandon de familie.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiridiaspora.ro