Un român de 30 de ani din Marea Britanie a fost condamnat la 12 ani de puşcărie pentru că a înjunghiat o femeie …

Un român în vârstă de 30 de ani a fost condamnat la ani grei de închisoare în Marea Britanie, după ce a fost găsit vinovat de mai multe infracțiuni grave, toate comise într-o noapte în care era și băut și drogat, scriu cei de la ziarulromanesc.net citând Birmingham Mail.

Românul a fost învinovăţit că a violat și înjunghiat o femeie în Birmingham, după ce luase droguri și consumase mult alcool. Sorin Mischia, în vârstă de 30 de ani, va sta acum închis timp de 12 ani.

Femeia atacată a suferit mai multe răni, inclusiv un plămân perforat şi a fost de asemenea, sugrumată de violator.

Românul Mischia era fost rugbist amator în Italia și Anglia şi antrenor de copii în Birmingham. Acesta a fost găsit mergând gol pușcă pe o stradă din Anglia şi plin de sânge. Întrebat ce s-a întâmplat, românul le-a spus polițiștilor că l-a atacat o femeie, dar povestea lui a fost respinsă.

Procurorul a declarat în fața instanței că inculpatul ieșise la băut cu fratele victimei, pe 17 octombrie anul trecut. S-au dus la un restaurant, apoi la un bar din centrul orașului, după care au mers la casa fratelui, din Erdington, unde locuia cu sora lui. Articolul continua după reclame …

loading...

La primele ore ale zilei următoare, Mischia, care le-a spus polițiștilor că luase cocaină, a intrat în dormitorul femeii și a întrebat dacă o poate ajuta să pună o canapea extensibilă în salon. Victima s-a întors la culcare, dar a fost trezită din nou de către inculpat, care i-a spus că este cineva afară și că lumina este aprinsă.

Mischia era dezbrăcat și avea un cuțit de bucătărie cu un mâner negru la spate. I-a pus cuțitul la gât femeii și a început să o sufoce. Femeia a încercat să urce la etaj, unde dormea fratele ei, dar inculpatul a ajuns-o din urmă, a lovit-o în cap și a înjunghiat-o în spate.

Judecătorul a mărit cu trei ani perioada în care Mischia va rămâne sub supraveghere după eliberarea sa din închisoare, spunând că reprezintă un pericol pentru femei.

„Nu a existat niciun contact fizic între voi doi. Ați intrat în dormitorul ei gol și înarmaț cu un cuțit. Nu există alt motiv. Tot ce făcuse ea era să vă ajute. Rănile au fost grave”, a spus judecătorul.

„Natura extremă a acestei infracțiuni înseamnă că vei rămâne un pericol pentru femei pentru o perioadă necunoscută de timp”, a mai spus acesta. Apărătorul lui Mischia a spus că acesta nu are un trecut violent.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziarulromanesc.net