DRAMĂ! Solistul de muzică populară Marius Iulian Elcu a MURIT la 43 de ani, răpus de o boală grea.

Momente grele pentru apropiaţii interpretului de muzică populară Marius Iulian Elcu. Acesta s-a întors în țară luna trecută, după ce a locuit mai mulţi în Italia şi a descoperit că are probleme foarte grave la stomac, scriu cei de la rotalianul.com

Marius Iulian Elcu era originar din localitatea Vorona, județul Botoșani. A locuit mai mulţi ani în Italia la Sezze, în regiunea Lazio. După ce a revenit în ţară la finalul lunii iunie, acesta s-a internat la Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale la stomac. A fost operat de patru ori într-o singură lună, din cauza unei hemoragii digestive.

La începutul lunii iulie, pe rețelele de socializare au fost lansate numeroase apeluri pentru a se dona sânge pentru el:

„Avem mare nevoie de sânge! Putem salva viața unui om. Pacient: Elcu Marius-Iulian. Va fi cel mai frumos cadou pe care ți-l faci singur, viața unui om! Să știi că ai salvat de la moarte un om înseamnă că ești cu adevărat bogat”, scriau prietenii pe rețelele de socializare în speranța că viața lui Marius va fi salvată.

Din păcate, starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Pe 27 iulie organismul tânărului artist a cedat, medicii declarând decesul. Articolul continuă după reclame…

Regretatul solist de muzică populară nu era căsătorit și nu avea copii: „Nici acum nu știm diagnosticul corect. Ulcer hemoragic, fiere… Până la urmă s-a stins. Nu au mai putut face nimic pentru el”, a spus o rudă de-ale artistului pentru botosaninews.ro.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Cititi mai multe informaţii interesante pe portalul rotalianul.com