Doi MORŢI şi şase răniţi după ce o maşină a acroşat o căruţă, în Teleorman. A fost activat planul roşu

Un accident grav s-a produs, miercuri seara, pe DN65A, atunci când un autoturism a acroşat o căruţă care circula nesemnalizată. În urma impactului deosebit de puternic, una din cele două persoane aflate în autoturism a murit pe loc, în timp ce a doua a fost găsită în stop cardiorespirator, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare. Ulterior, medicii au declarat decesul, scriu cei de la observatornews.ro

Celelalte 6 persoane rănite au primit îngrijiri la faţa locului, înainte de a fi preluate de echipajele de salvare. Imediat, traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Conform informaţiilor de la faţa locului, în scurt timp s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 6 ambulanțe SMURD și 8 ambulanțe SAJ.

Potrivit celor de la ISU Teleorman, victimele, 4 copii şi 2 adulţi, din atelajul hipo, au fost conștiente şi cooperante, cu multiple traumatisme, fiind preluate de echipajele medicale SMURD si SAJ pentru acordarea primului ajutor calificat şi transportarea la spitalele din Turnu Magurele și Alexandria.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 65A Pitești-Turnu Măgurele, la ieșire din localitatea Putineiu, în județul Teleorman. Cazul a ramas în atenţia autorităților competente pentru cercetări.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro

1 Trackback / Pingback

  1. O familie de români din Italia a fost implicată într-un accident cu 8 răniți: doi copii și șase adulți - Stiri de Actualitate

Comments are closed.