Strigător la CER! O Badantă Româncă a Fost Snopită în Bătaie de Bătrânul Italian pe care Îl Îngrijea

O întâmplare greu de imaginat s-a petrecut de curând în Italia. O româncă a fost snopită în bătaie de bătrânul de 91 de ani pe care îl îngrijea. Din primele informaţii apărute în presa locală, carabinierii au găsit-o pe românca noastră aproape leșinată, scriu cei de la timisoarastiri.ro

Săptămâna trecută, o româncă din Italia a trecut prin momente cumplite din cauza bătrânului pe care îl îngrijea. Vigilența unui carabinier a salvat-o pe femeie de furia individului.

Conform celor de la publicaţia locală La Repubblica, episodul de violență a avut loc în localitatea Nichelino, din apropiere de Torino. Femeia, în vârstă de 57 de ani, locuia de ani buni împreună cu bătrânul de 91, care o găsise prin intermediul unui anunț la mica publicitate.

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, încă nu este clar dacă în tot acest timp femeia a fost lovită sau maltratată, însă cert este că în cursul nopții de vineri situația a luat o întorsătură rea. Supărat fiind, bărbatul a decis să o închidă pe româncă pe dinafară, cu scopul de a-i administra „o pedeapsă” deoarece nu i-a respectat indicațiile. În acel moment, românca şi-a dat seama că nu are unde să doarmă şi a cerut ajutorul carabinierilor prin intermediul numărului de urgenţe 112.

După ce s-a gândit mai bine, și probabil temându-se că prezența forțelor de ordine i-ar putea înrăutăți iremediabil relația cu bătrânul, românca a decis să sune din nou și să anunțe că situația s-a rezolvat. Articolul continuă după reclame …

loading...

Vigilent și cu prezență de spirit, militarul care a preluat al doilea apel a simțit că ceva este în neregulă și a trimis o patrulă pentru verificări. În momentul în care carabinierii au ajuns la locație au găsit ușa deschisă – românca era pe jos, rănită și aproape de inconștiență.

În furia lui, bătrânul aruncase în ea cu toate obiectele pe care le-a putut găsi prin casă. Femeia a fost luată imediat și transportată la spitalul Santa Croce di Moncalieri, unde este în continuare spitalizată. Din fericire, românca este în afara oricărui pericol, dar va mai avea nevoie de câteva zile de tratament. Pensionarul a fost arestat și plasat ulterior în arest la domiciliu. După ce își va reveni complet, femeia va fi primită la un centru special pentru adăpostirea victimelor violenței domestice.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul timisoarastiri.ro