Românul Emanuel avea 31 de ani şi se căsătorise de puțin timp. Era în vacanţă, a intrat în apă şi a MURIT!

O dramă fără margini s-a petrecut de curând într-o familie de români. Emanuel avea vârsta 31 de ani şi era de fel din Suceava. Acesta era stabilit în Germania și se afla în vacanță în Italia, împreună cu mai mulți prieteni. Într-o clipă de neatenţie, românul a sfârșit în apele mării, la Lido degli Scacchi, în satul de vacanță Holiday Village Florenz, scriu cei de la observatornews.ro

Ce s-a întâmplat? Românul a intrat în apă, sâmbătă, în jurul prânzului, împreună cu patru din prietenii săi, deși niciunul nu știa să înoate. Au ajuns într-o zonă extrem de adâncă, undeva lângă stânci, moment în care Emanuel a dispărut sub apă.

Conform informaţiilor scrise de estense.com, țipetele tinerilor au atras atenția a doi salvamari care au sărit să îi salveze. Românul de 31 de ani a fost și el găsit în scurt timp și adus la țărm, unde s-au încercat manevrele de resuscitare până la sosirea salvatorilor. La fața locului au ajuns o ambulanță, un echipaj medical de la spitalul Delta din Lagosanto, dar și un elicopter care a decolat de la spitalul Santa Maria delle Croci din Ravenna.

După o oră de încercări disperate de a-l readuce la viaţă, inima lui Emanuel a cedat. Trupul românului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Ferrara. „Nu există cuvinte. Sunt alături de rudele și prietenii acestui tânăr. Trebuie să fim foarte atenți în mare, mai ales dacă nu știm să înotăm. E dureros și inacceptabil. Era și un steag roșu care interzicea scăldatul, pentru că salvamarii erau în pauză. O durere enormă pentru toată lumea”, a declarat Gianfranco Vitali, proprietarul satului de vacanță Holiday Village Florenz.

Drama este cu atât mai mare cu cât, tânărul, care se stabilise în Germania, se căsătorise de puțin timp. Mesajele apropiaților au început să curgă pe Facebook. „Suflet drag… Domnul Iisus sa te primeasca cu bratele deschise!”, “Nu imi vine sa cred, Dumnezeu sa il ierte!!!”, “S-a stins o viaţă de om, ai pierdut o fiinţă dragă, iar pierderea este imposibil de realizat. In aceste clipe grele sunt alături de tine. Sincere condoleanțe, puternica mea! Fie ca bunul Dumnezeu sa va întărească pe toți!”, sunt doar câteva din mesajele scrise…

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Cititi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro