TRAGEDIE! O nuntă s-a transformat în ÎNMORMÂNTARE. Mirele a MURIT chiar în ziua când trebuia să se căsătorească.

Cea mai frumoasă zi din viaţa unui cuplu de tineri din Irlanda s-a transformat într-o tragedie, după ce mirele a murit cu câteva ore înainte de eveniment, într-un cumplit accident rutier, scriu cei de la observatornews.ro

Este vorba despre Myles Harty de 20 de ani, care a decedat la primele ore ale dimineții în ziua nunții sale, lăsând în urmă o iubită devastată care promite să îl iubească pentru totdeauna, transmite Daily Star.

Tânărul era pregătit să se căsătorească cu iubita lui, Kate Quilligan la o biserică din Irlanda. Din nefericire, maşina în care se afla s-a izbit de un stâlp aflat pe marginea şoselei din localitatea Cragmoer. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânăr, decesul fiind declarat la scurt timp.

Cuplul de tineri erau la un pas de nuntă

Plânsă şi devastată de durere, iubita bărbatului a mers la locul unde urma să se desfăşoare nunta, dar în loc să lege tradiţionalul nod al miresei, aşa cum se obişnuieşte în Irlanda, aceasta a pus câteva baloane negre în memoria celui care trebuia să îi devină soţ. Articolul continuă după reclame …

loading...

„Voi pune baloane la Biserica Sf. Munchins pentru minunatul meu soț. Acolo ar fi trebuit să sărbătorim cu toții cea mai frumoasă zi din viața noastră, dar în schimb este cea mai rea. Te iubesc pentru totdeauna. Te iubesc necondiționat uriașul meu blând, nu ai meritat acest sfârşit tragic, băiețelul meu”, a mărturisit Kate.

Toţi cei care urmau să participe la fericitul eveniment au rămas înmărmuriţi la aflarea acestei veşti. Imediat, aceştia au transmis mesaje de condoleanţe iubitei tânărului şi s-au întâlnit pentru a aduce un omagiu acestuia. Şoferul maşinii în care se afla a fost arestat de poliţiştii veniţi la faţa locului.

O a treia persoană care se afla în autoturism a fost transportată la Spitalul Universitare Limerick pentru îngrijiri medicale suplimentare, iar medicii transmit că este în stare stabilă.Reţelele de socializare sunt pline de postări prin care oamenii aduc omagii tânărului decedat.

„Nu-mi vine să cred. Odihnește-te în pace Miley. Dumnezeu să fie cu tine prietenul meu. Cel mai bun băiat pe care l-ai fi putut întâlni. Cu doar puţin timp înainte de nuntă. Condoleanțe familiei sale în acest moment îngrozitor și trist”, a spus un prieten.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Cititi mai multe informaţii interesante pe portalul observatornews.ro