TRAGEDIE! Un român din Italia a fost găsit mort în casă. Sora lui din România îl suna, dar nu dădea de el

În dimineaţa zilei de vineri, 20 august 2021, într-un apartament din localitatea italiană Sannazzaro de’ Burgondi, situată în provincia Pavia din Lombardia a fost descoperit trupul neînsuflețit al unui român de 55 de ani.

Din primele informaţii de la faţa locului, cei care au găsit trupul neînsuflețit al conaționalului nostru în vârstă de 55 de ani, au fost pompierii și personalul medical de la Crucea Roșie, scriu cei de la rotalianul.com citând publicația locală La Provincia Pavese.

Conform sursei citate, sora românului decedat îl suna de patru zile, mai exact de luni, 16 august, dar bărbatul nu răspundea nicicum la telefon.

După mai multe zile în care a încercat să dea de fratele său, femeia care locuiește în România, a reușit să alerteze autoritățile locale din Sannazzaro care, la rândul lor, au trimis pompierii și o ambulanță la apartamentul românului, situat pe via Marconi din localitate.

Deoarece nimeni nu răspundea la interfon sau la ușă, pompierii au fost nevoiți să pătrundă în locuința conaționalului nostru pe balcon, folosind scara. Articolul continuă după reclame …

Odată intrați în apartament, au găsit corpul fără viață al bărbatului român prăbușit la podea, cu indicii clare că era mort de câteva zile.

Din primele investigații reiese că victima a suferit un infarct și nu a apucat să mai ceară ajutor, dar procurorul care a preluat cazul a dat dispoziții să fie efectuată autopsia pentru a stabili cu exactitate cauza morții.

Bărbatul român lucra pentru o firmă externă care avea un contract încheiat cu rafinăria Eni din Sannazzaro și Ferrera, mai precizează sursa locală.

În Italia, bărbatul trăia singur, dar era în strânsă legătură cu sora sa din România și se auzeau des la telefon.

Când femeia a văzut că nu reușește să intre în contact cu el, a intrat în panică, temându-se pentru viața fratelui ei, iar temerile sale, din nefericire, s-au adeverit.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul rotalianul.com