Un bărbat şi-a OMORÂT din GELOZIE iubita, apoi s-a sinucis. Trei copilaşi au rămas pe drumuri …

Tragedie fără margini într-o localitate din Galați! Trei copii au rămas singuri pe lume, după ce mama lor a fost ucisă de iubit. Imediat după comiterea crimei, cuprins de remușcări, bărbatul și-a pus capăt zilelor, scriu cei de la stirileprotv.ro

Bărbatul are 42 de ani şi este din județul Galați. Acesta este suspectat că și-a omorât iubita, o tânără de 35 de ani, și apoi s-a sinucis. Șocant este faptul că trupurile celor doi au fost descoperite de copiii femeii, un băiat de 9 ani și o fată de 17 ani.

După ce s-a descoperit grozăvia, întreaga comunitate a rămas șocată de cele întâmplate.

Conform declaraţiilor date de vecini, Iuliana avea o relație cu Adrian de peste 10 ani. Întotdeauna, pe rețelele sociale, cei doi afișau o viață normală. Din pozele publicate, se pare că cei doi se înțelegeau și se iubeau foarte mult. Femeia avea trei copii dintr-o altă relație, pe care îi creșteau împreună.

Anunţate de cei prezenţi la faţa locului, imediat au ajuns forţele de ordine şi medicii de la Ambulanță. Iuliana fusese ucisă de iubit în casă și – ulterior – el și-a luat viața, într-o anexă. Articolul continuă după reclame …

loading...

Până în prezent nu se ştie de ce nimeni nu a auzit strigăte de ajutor.

Vecină: ”M-a marcat strigătul lui de disperare, să fiu mama lui, o să facă orice, numai să nu-l dau la nimeni”

Copiii, o fată de 17 ani și un băiat de 9, se întorceau din sat, de la o mătușă, când au descoperit trupurile celor doi. Băiatul a intrat în casă și și-a văzut mama acoperită cu o pătură, iar fata de 17 ani l-a găsit pe bărbat într-o anexă.

Imediat au dat alarma, iar curtea în care s-au produs ororile a fost împânzită în scurt timp de criminaliști. Scenele sunt greu de descris în cuvinte.

Vecin: ”În jurul orei 18, cam așa, fetița a ieșit și plângea și spunea că maica-sa a murit”.

Pentru copii durerea a fost fără margini. Cel mic s-a agățat de gâtul unei vecine și i-a cerut să aibă ea grijă de el, de acum încolo.

Vecină: “M-a marcat foarte tare treaba asta. M-a marcat strigătul lui de disperare, de… Să fiu mama lui, o să facă orice, dar numai să nu-l dau la nimeni. Și a venit bunica lui și l-a luat, bunica maternă. N-am cuvinte, e un sentiment pe care nu l-am trăit niciodată”.

Oamenii au alertat poliția și serviciul de ambulanță, dar se pare că totul s-a petrecut cu ore bune înainte de descoperirea celor două trupuri.

Dr. Mihai Polinschi, Ambulața Galați: ”Cu rigiditate, de asemenea. Probabil decesul celor 2 se întâmplase cu 3-4-5-6 ore-n urmă”. ”O tragedie, o dramă foarte puternică pentru cei doi copii”

Între timp, la fața locului au ajuns și cei de la Protecția Copilului.

Tania Calcan, DGASPC Galați: “O tragedie, o dramă foarte puternică pentru cei doi copii, pe care încercăm să o diminuăm în efecte. Încercăm să susținem acești copii prin consiliere psihologică și să-i ajutăm cumva. Prioritar pentru noi este să-i menținem acasă și să găsim acasă o mătușă, unchi, familie care să aibă grija de ei”.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru omor împotriva unui membru al familiei și ucidere din culpă. Încearcă să afle care a fost motivul crimei.

Gheorghe Nicolae, vecin: „Ea avea servici la Galați, lucra în ture, 12 cu 24 la o firmă de pază. El era cioban aici în comună. Se mai certau din când în când, așa. Se auzea din curte de la mine.

Vecină: ”Probabi că el era gelos sau știu eu de la ce o fi plecat. Că ea avea servici, femeia lucra în ture, dar cine știe ce a fost între ei”.

Pentru moment, copiii vor rămâne în grija rudelor, iar anchetatorii încercă să afle toate amănuntele care au dus la acest final cutremurător.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO: Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro