O viață de sclav, exploatată și abuzată. Episoadele de violență și maltratare suferite de un copil român de 11 anişori din Italia.

O întâmplare aproape incredibilă s-a petrecut în San Basilio, regiunea Sardinia din Italia. Conform celor de la Leggo.it, un copil român de 11 ani a fost forțat să scotocească prin coșuri în căutarea cuprului și să cerșească în transportul public. Acesta a făcut obiectul atenției unui pedofil care l-a abuzat sexual în schimbul banilor. Din informaţiile apărute în presa locală, banii au intrat direct în buzunarele mamei, scriu cei de la stiridiaspora.ro

Băieţelul român în vârstă de 11 ani, și-a denunțat mama și frații mai mari, după ce s-a săturat de viața de sclav și de exploatare. Aceste lucruri au reieşit din audierea protejată în prezența unui psiholog comandat de procurorul adjunct Claudia Alberti, coordonatorul anchetei.

„Mama mă lovește cu picioarele și mă lovește în cap și în spate dacă refuz să mă duc să caut fier și cupru în jurul coșurilor”, raportase copilul anchetatorilor.

„După clasa a cincea am vrut să continui să studiez, dar nu au vrut să mă mai trimită la școală pentru a mă face să lucrez. Nici măcar nu mă pot odihni pentru că mama mă bate dacă dorm”, a mai povestit copilul.

Cea mai gravă faptă povestită de băieţel este aceea că, a fost obligat de mamă să să se culce cu „Unchiul Rocco”. Articolul continuă după reclame …

Pe lângă tortură, bătăi, semi-sclavie, copilul român a fost nevoit să suporte și atențiile sexuale ale unui bărbat, un italian din cartierul San Basilio pe care tânărul de 11 ani îl numea „Unchiul Rocco”. Copilul a fost obligat de mama sa să sufere abordările sexuale ale pedofilului și să se culce cu el în schimbul banilor.

Personalul militar angajat în anchetă a confiscat telefonul mobil de la „Unchiul Rocco” pentru a verifica prezența materialului de pornografie infantilă.

Mama, în vârstă de 36 de ani, de origine română, a fost închisă în Rebibbia. Ordinul de custodie preventivă solicitat de procurorul adjunct Claudia Alberti și emis de judecătorul de instrucție Paolo Andrea Taviano scoate în evidență seria îngrozitoare de episoade de violență și maltratare suferite de copil.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul stiridiaspora.ro