Tragedie în Ploieşti! Un bărbat s-a aruncat în gol de pe un bloc cu opt etaje, pentru că s-a certat cu soţia

Ieri, la primele ore ale dimineţii s-a petrecut un caz deosebit de grav în Ploieşti. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, care s-a aruncat în gol de pe un bloc cu opt etaje, scriu cei de la stirileprotv.ro

Evenimentul nedorit s-a petrecut într-un bloc situat pe un bulevard aglomerat din Ploieşti. Bărbatul a urcat pe acoperiş şi a ameninţat că îşi va face rău. Persoanele care l-au auzit au sunat autorităţile imediat.

Eugen Tuga, administratorul blocului: „Am auzit gălăgie afară, vecinii strigau – îţi aduce copilul acuma, nu te arunca! Am coborât să văd şi eu ce se întâmplă, era multă lume strânsă în spatele blocului”.

Poliţiştii povestesc că au sosit în câteva minute de la primirea apelului, aici, la faţa locului. Au reuşit să urce pe acoperiş, să stea de vorbă cu bărbatul. L-au întrebat cum se numeşte. Din nefericire însă, în scurt timp, acesta a recurs la un gest extrem şi necugetat.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă, din cadrul Spitalului Judeţean, dar eforturile medicilor au fost în zadar. Articolul continuă după reclame …

Violeta Tănase, medic UPU SJU Ploiești: „Colegii mei au continuat manevrele de resuscitare până la 45 de minute. Pacientul prezenta leziuni care păreau incompatibile cu viaţa, trauma craniană majoră, cu meorgaie, traumă toracică, multiple fracturi ale oaselor lungi resuscitarea a fost fără succes”.

Raluca Vasiloaie, purtător de cuvânt ISU Prahova „În primele momente de la sosirea la locul intervenţiei, pompierii au calat autoscara până la etajul opt, însă din păcate, bărbatul nu a cooperat.”

Polițiștii au audiat martorii, dar și familia bărbatului decedat. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro