Există un amestec MINUNE știut din bătrâni, care spală grăsimile din organism. Vezi reţeta cu apă, bicarbonat de sodiu și lămâie.

Reţetele minune ştiute doar de cei mai în vârstă, au devenit o alternativa pentru multe dintre problemele cu care ne confruntăm zilnic. Majoritatea experţilor în nutriție sunt de acord că bicarbonatul de sodiu, sucul și apa cu lămâie îmbunătățesc digestia prin reglarea echilibrului acido-alcalin al organismului. Astfel, bicarbonatul de sodiu și lămâia pot fi amestecate cu mentă sau alte plante aromatice, scriu cei de la stiridiaspora.ro

Binecunoscuta autoare americană de cărți de nutriție, Rebecca Wood, consideră că locuitorii orașelor moderne ar putea să se confrunte cu o „durere toxică” cauzată de oxidarea intracelulară constantă. Manifestările acestei boli urbane variază de la oboseală constantă până la dureri de cap, dureri musculare și alte dureri foarte reale. Potrivit nutriționistului, organismul are nevoie de mai multă alcalinitate.

Rebecca Wood ne sfătuiește că ar fi bine să consumăm bicarbonat de sodiu în forma sa pură pentru a regla pH-ul din corpul uman. Ea crede că acest lucru normalizează toate procesele digestive și o persoană poate pierde excesul de greutate.

Sucul proaspăt de lămâie trebuie luat împreună cu bicarbonatul de sodiu, potrivit Annei Louise Jittleman, autoarea cărții „Fat-Flushing Foods”. Ea susține că sucul de lămâie întărește ficatul și stimulează vezica biliară, sistemul digestiv și acționează ca un ușor diuretic.

Apă, bicarbonat de sodiu și lămâie: Cum se faceArticolul continuă după reclame …

  • 300 ml de apă caldă
  • o jumătate de zeamă de lămâie
  • ½ linguriță de bicarbonat de sodiu.

Stoarceți sucul de lămâie într-un bol, adăugați puțin bicarbonat de sodiu și turnați puțină apă. Când amestecul nu mai este efervescent, turnați restul de bicarbonat de sodiu și adăugați apă. Se bea în înghițituri mici, cu pauze, pentru ca bicarbonatul de sodiu și lămâia să aibă timp să se asimileze.

La infuzie se pot adăuga frunze proaspete de mentă și puțină gheață. O astfel de băutură, asigură bloggerii americani, îmbunătățește sănătatea, împrospătează după activități sportive, ajută la combaterea crizelor de foame.

Luați această soluție timp de 14 zile, apoi faceți o pauză de două săptămâni. Beți amestecul nu mai mult de o dată pe zi. Cursul este nelimitat. Se recomandă administrarea după activități sportive sau cu 30 de minute înainte de masă.

Reguli generale și sfaturi utile

  • Începeți să beți băutura în doze mici. Mai presus de toate, nu-l consumați pe stomacul gol.
  • În prima zi, adăugați doar un vârf de cuțit de bicarbonat de sodiu. Monitorizează-ți starea de sănătate. Creșteți doza treptat.
  • Folosiți apă purificată călduță pentru a prepara băutura.
  • Beți soluția în înghițituri mici.
  • Nu utilizați mai mult de 1 linguriță de bicarbonat de sodiu.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiridiaspora.ro