Un român de 20 de ani a murit într-un accident de motocicletă în Italia. Tatăl lui caută cu disperare martori…

În ziua de marţi 21 septembrie 2021, în jurul orei 17:00 a avut loc un grav accident de motocicletă, care s-a petrecut în localitatea italiană Cagnola di Cartura din provincia Padova, scriu cei de la rotalianul.com

Aceasta a fost ziua fatidică în care românul Ioan Emanuel Sebi, în vârstă de numai 20 de ani, și-a pierdut viața. În urma reconstituirii făcute de anchetatorii din Italia, tânărul nostru conațional circula cu motocicleta pe strada provincială care traversează localitatea când s-a izbit de remorca unui tractor ce venea din sens opus și care a virat la stânga.

În urma impactului, Emanuel a rămas încastrat sub remorcă și când paramedicii au sosit la fața locului, l-au găsit pe tânărul român fără suflare. Din nefericire, orice tentativă de a-l readuce la viață, efectuată de personalul medical de pe ambulanță, a fost inutilă.

„Nu avea răni grave. Ne-au spus că i s-a rupt gâtul și nu mai aveau ce să facă. Dar vrem să înțelegem, trebuie să știm ce s-a întâmplat. De aceea căutăm martori: dacă cineva a văzut cum s-a petrecut accidentul și are ceva de spus, să iasă în față”, a declarat îndurerat, tatăl lui Emanuel, Cristian, pentru publicația locală Il Mattino di Padova.

Conform celor publicate de către presa locală, cu numai opt zile înainte de această tragedie, fiul lui Cristian își sărbătorise ziua de naștere, împlinind 20 de ani, și era foarte fericit pentru că fusese angajat la o firmă din localitatea San Pietro Viminario din provincia Padova. Articolul continuă după reclame …

loading...

Tânărul român locuia în localitatea Maserà din aceeași provincie, iar în aceea după-amiază se întoarcea de la serviciu, după a doua zi de muncă.

„Am pierdut un băiat de aur, un fiu foarte bun care avea multe proiecte pentru viața sa”, a mai adăugat Cristian, privind mănușa de motociclist a fiului său, rămasă intactă în urma accidentului, fără nicio zgârietură măcar.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com