Șoferul român Sandu Costel din UK a murit de COVID la doar 39 de ani. Trei copii au rămas orfani …

În urmă cu doar câteva zile, un șofer român de camion din Marea Britanie a murit din cauza infectării cu COVID-19. Familia sa are nevoie de ajutorul comunității, scriu cei de la ziarulromanesc.net

Pentru ca oamenii să poată ajuta familia Sandu a fost deschisă o pagină de donații pe site-ul Go Fund Me, unde s-au strâns deja peste 14.000 de lire sterline.

Românul Costel Sandu avea 39 de ani și era tatăl a trei copii de 10 și 7 ani, dar şi a unui bebeluş de doar 11 luni.

„Sandu Costel era tatăl a trei copii frumoși, în vârstă de 10 ani, 7 ani și 11 luni și un soț iubitor. A fost luat de lângă noi la 39 de ani de un virus mortal numit COVID 19.

Miercurea trecută era plin de dragoste și era aici pentru a-i ajuta pe toți cei care aveau nevoie. Suflet frumos și iubit de toți cei care l-au cunoscut vreodată. Acum, noi, prietenii și familia, vă solicităm ajutorul în acest moment dificil. Articolul continua dupa reclame …

Un mic ajutor de la toți pentru o familie care trece acum prin acest moment dificil. A fost șofer de camion, lucrător esențial, lucra pentru MDC Logistics în aeroportul Heathrow, livrând bunuri pentru spitalele care luptă cu COVID-19 și ajutând Marea Britanie să treacă prin acest moment dificil!

Din păcate, a pierdut bătălia cu acest virus mortal. Orice mic ajutor contează, așa că vă rugăm să distribuiți sau să donați cât de puțin, dar care poate însemna enorm pentru o familie care trece printr-un moment foarte dificil! Mulțumim!”

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziarulromanesc.net