La doar 22 de ani, românul Beniamin Moisa a ajuns milionar în Marea Britanie.

Un român de numai 22 de ani din Iași a ajuns milionar în Marea Britanie în doar 4 ani, unde conduce patru companii de succes. Tânărul Beniamin Moisa a plecat din comuna Erbiceni, județul Iași, în urmă cu aproximativ patru ani, iar acum conduce afaceri de milioane de lire sterline, scriu cei de la ziarulromanesc.net

Povestea lui Beniamin este una normală, numai că ascensiunea în lumea oamenilor de afaceri a fost deosebit de rapidă. Imediat după ce a terminat liceul și a luat bacalaureatul, tânărul a plecat din țară la fratele său mai mare, care avea o afacere în Londra. Cu o putere de muncă deosebită, acesta a ajuns a reușit să dezvolte foarte mult compania fratelui său, iar acum au împreună patru companii de succes în domeniul construcţiilor, acestea fiind estimate la o valoare de peste 4.2 milioane de lire, conform bzi.ro.

„Am început cu proiecte mici, iar mai apoi profiturile au început să se dubleze de la lună la lună. Activele firmei, mașini, case, bani din conturi, totul este 4.2 milioane de lire. Imaginați-vă că în fiecare lună plătesc salarii de 250.000-300.000 de lire angajaților. Am peste 70 de angajați self employed (liber profesionist) și alte șapte persoane angajate în office, cu tot cu noi. Antreprenoriatul se trage cumva din familie, tata are și el o firmă de construcții în România, din 2007, numai că nu prea a dezvoltat-o el acolo.

Compania poartă același nume, «Civcons», iar înainte de asta a avut o tâmplărie. De fapt, de acolo a început totul, nu a mai mers cu tâmplăria și a deschis firma de construcții. Și de la bunicul nostru am învățat foarte multe, pentru că ne lua cu el la întâlniri cu oameni de afaceri importanți și îmi spunea «taci și ascultă și învață, că astea nu le înveți la școală». Nu prea ne convenea nouă atunci, dar acum ne folosește tot ce am învățat, dar am adaptat la stilul de aici”, a declarat Beniamin Moisă, fondator CIVCONS Grup.

„Facem tot ce ține de construcții, mai exact, facem totul de la zero, de la inginerie, mentenanță, tot până când totul este finisat. În total dețin patru companii, împreună cu cei doi frații ai mei, Dorin și Tudor, ambii au roluri foarte importate în companie, dar eu sunt cel care se ocupă de contracte, eu sunt cel care aduce toții banii în companie. Avem deschis și în Viena un mic office și urmează să ne extindem acolo și în Germania în următoarele 12 luni. În Iași, construim acum Moisa’s Residence, care conține 40 de case inteligente, cu două drumuri private, o clădire de offices, un service auto, două parcuri, o spălătorie și o biserică, în valoare de 2.4 milioane de lire”, a precizat Beniamin Moisă. Articolul continuă după reclame …

Milionarul din Iași și-a câștigat primii bani din cursuri de chitară, pe care le oferea altor copii. Câștiga 3 lei pe oră, iar acum face milioane de lire. Astăzi, tânărul român este milionar în Marea Britanie şi declară cu sinceritate: „Singurul care poate să ne oprească este Dumnezeu”.

Sursă VIDEO: Stiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziarulromanesc.net