Crima care a șocat Italia! Daniel și-a ucis soția iar apoi s-a sinucis. Băieţelul lor de 10 anişori a rămas orfan…

În ziua de vineri dimineață, în jurul orei 8:30 a avut loc o dramă ce a şocat comunitatea din Montesilvano (Abruzzo), scriu cei de la stiridiaspora.ro

Ieri, în presa din Italia au aparut noi detalii legate de crima înfiorătoare, dar şi identitatea românului care și-a ucis soția iar apoi s-a sinucis.

Cei doi soţi români, ambii în vârstă de 50 de ani, au fost găsiți morți vineri, 15 octombrie, în bucătăria apartamentului unde locuiau de aproximativ 15 ani.

Conform informaţiilor apărute în presa din Italia, Daniel Ștefan Corboș este bărbatul care și-a lovit mortal soția, pe Cristina Florida Cicio, apoi s-a sinucis. În urma lor a rămas un băiețel de numai 10 anișori.

Daniel și-a pierdut recent locul de muncă și pare că din această cauză suferea de depresie. Totodată, se pare că existau multe certuri pe tema banilor în casa celor doi. Daniel lucrase ca zidar, iar Cristina se ocupa cu mici servicii estetice și de curățenie la domiciliu. Articolul continuă după reclame …

„Alerga mereu de colo, colo”, a spus o vecină.

Potrivit declaraţiilor date de vecini, din exterior cei doi români păreau un cuplu frumos. „Erau persoane oneste, responsabile, civilizate și mereu politicoși cu cei din jurul lor”.

Serviciile sociale au grijă de copil, în așteptarea surorii mamei, care urmează să ajungă în Italia de la Brașov, de unde erau originari soții români.

Conform informațiilor inițiale, românul ar fi înjunghiat-o pe soție, tot în vârstă de 50 de ani, apoi s-a înjunghiat în abdomen. Corpurile neînsuflețite ale soților români au fost găsite unul peste altul, în bucătărie, după ce un vecin a alertat 113 pentru că a auzit țipete alarmante care veneau din casă.

Chemaţi de urgenţă, carabinierii și medicii au ajuns la fața locului cu o ambulanță, însă au putut constata decât moartea cuplului. Investigațiile sunt încredințate carabinierilor din nucleul de anchetă al comandamentului provincial Pescara.

Cuplul are un copil de 10 ani care este înscris la o școală din Montesilvano și care nu era acasă în momentul tragediei. Daniel și-a dus fiul la școală, apoi s-a întors acasă unde a început să se certe cu soția.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul stiridiaspora.ro