AUSTRIA – Dacă te-ai VACCINAT, un bordel din Viena îţi oferă 30 de minute gratuite cu „o damă la alegere”.

Ultimele date statistice din Austria, ne arată faptul că, doar 64% din populație este pe deplin vaccinată, iar celor care nu au vaccinul făcut împotriva coronavirusului, li se interzice să viziteze cafenelele, restaurantele și frizeriile. Astfel, ne dăm seama că nivelurile de vaccinare din Austria sunt printre cele mai slabe din Europa de Vest, scriu cei de la stiridiaspora.ro

Cu toate acestea, un bordel din Viena oferă celor care acceptă vaccinarea împotriva COVID-19, vouchere pentru o vizită gratuită la o „damă la alegere”. Datorită acestor facilităţi, se speră ca să crească rata de vaccinare, precum și numărul de clienți care au scăzut din cauza pandemiei, potrivit Mail Online.

În schimbul unui vaccin, vizitatorii primesc o sesiune gratuită de 30 de minute într-un „club de saună” cu o „doamna la alegere”.

Noile reguli anunțate vineri, au venit pe măsură ce noile infecții zilnice au atins cel mai mare nivel din aproape un an. Țara a raportat 9.943 de cazuri într-o perioadă de 24 de ore sâmbătă, depășind cea mai gravă zi anterioară, 13 noiembrie 2020, când au fost înregistrate 9.586.

Bordelul încurajează bărbații și femeile să-l viziteze pentru a creşte numărul celor vaccinaţi în luna aceasta. Articolul continuă după reclame …

„Din cauza pandemiei, am înregistrat o scădere de 50% a clienților, iar cu această inițiativă sperăm ca numărul clienților să crească din nou”, au spus reprezentanții bordelului.

Un bărbat pe nume Gerhard, care a vizitat deja bordel, a spus: „M-aș fi vaccinat oricum, dar regula 2G a accelerat puțin lucrurile. Și din moment ce un cunoscut de-al meu a organizat această acțiune, m-am gândit: Hai să merg!”.

„Cred că acest lucru este perfect în regulă, deoarece putem obține o rată de imunizare mai bună în acest fel și asta este necesar pentru a pune capăt pandemiei la un moment dat”, mai spun reprezentanții bordelului.

„Înființăm o clinică de vaccinare aici”

„Practic, m-am uitat la statistici și am citit că avem nevoie de aproximativ 70/75% pentru a ajunge la imunitatea de turmă, dar în prezent suntem doar la 63%. Și atunci am observat în statistici că foarte mulți bărbați cu un background migrator, practic refuză vaccinarea sau nici măcar nu știu că poți fi vaccinat. Și, din moment ce ajungem de fapt la acest grup țintă, am decis să înființăm o clinică de vaccinare aici”, a precizat Peter Laskaris, managerul Fun Palast, pentru Reuters.

„Ei bine, cred că este o idee foarte bună să avem o clinică de vaccinare în Fun Palast, pentru că numele de palatul distracției sugerează să avem distracție, dar și să revenim mai mult la normalitate. De asemenea, cred că este o idee grozavă că acest lucru este oferit pentru femei și, desigur, pentru bărbați”, a spus una dintre femeile care lucrează la Fun Palast, care și-a dat numele Mina.

Cancelarul Alexander Schallenberg a declarat că cele mai recente măsuri ale Austriei pentru a combate răspândirea coronavirusului vor rămâne probabil în vigoare de Crăciun și Anul Nou.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiridiaspora.ro