INCREDIBIL! Gary avea 18 ani când s-a căsătorit cu Almeda Hardwick de 71 de ani. Ce îi ține împreună pe cei doi …

O întâmplare mai puţin obişnuita s-a petrecut acum şase ani, în ziua când Almeda de 71 de ani îşi conducea pe ultimul drum, pe fiul ei Robert. Atunci l-a cunoscut pe viitorul ei soţ, Gary… Acesta avea doar 18 ani şi venea dintr-o altă relaţie, unde iubita lui de care tocmai se despărţise împlinise onorabila vârstă de 77 de ani, scriu cei de la a1.ro citând Daily Star.

Gary și Almeda Hardwick se mândresc foarte mult de faptul că au trecut peste toate greutăţile şi răutăţile celor din jur şi de curând au sărbătorit șase ani de căsnicie.

„E iubirea vieții mele”. Ce îi ține împreună pe cei doi …

Cei doi amorezi s-au căsătorit în anul 2015. Cu toate că este o diferență foarte mare de vârstă între ei, de 53 de ani, Gary și Almeda spun că sunt suflete pereche. Astăzi sunt fericiţi şi bucuroşi totodată, că au reuşit să demonstreze tuturor, faptul că iubirea adevărată nu ține cont de nimic.

„Uneori, e cu atât mai greu când nu ai familia acolo să te sprijine și să te susțină în deciziile pe care le iei, care nu te iubește pentru cine iubești tu, care nu e fericită pentru tine, dar trebuie să îi îndepărtezi pe acești oameni de lângă tine, chiar dacă fac parte din familie sau nu”, a declarat Gary. Articolul continuă după reclame …

„Pentru că, la finalul zilei, familia nici măcar nu se referă la legăturile de sânge, ci la acei oameni care te sprijină pentru cine ești tu cu adevărat. Și eu, și Almeda știm exact ce înseamnă acest lucru. Nu lăsa pe nimeni să îți ia din această fericire, indiferent că e vorba de familie, prieteni sau altcineva, cine te iubește cu adevărat te iubește pentru cine ești și dacă nu, atunci nu merită să facă parte din viața ta”, a mai spus tânărul.

Gary are 23 de ani acum, iar Almeda are 76 de ani. Cei doi publică des fotografii cu ei pe TikTok, Instagram sau Facebook.

„Când dai la o parte toate legăturile toxice, o să fii mult mai fericit”, au mai spus cei doi îndrăgostiți.

Gary obișnuiește des să îi transmită soției lui mesaje, cum ar fi: „Mă faci să fiu cel mai fericit bărbat. În fiecare zi, sunt atât de mândru să te am lângă mine în această frumoasă călătorie a vieții. Indiferent de obstacolele pe care le-am întâmpinat în acești șase ani împreună, le-am depășit pentru că asta înseamnă iubire adevărată. Dragostea adevărată înseamnă când noi doi rămânem împreună, deși toată lumea este împotriva noastră. Suntem noi doi, pentru totdeauna”.

Sursă VIDEO: Ştiri De Actualitate Sursă FOTO. Cititi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro