Doi bărbaţi din localităţile Țibana și Țibănești şi-au deschis un mini-bordel cu fete din sat și preţuri ca „la ţară”!

Un caz mai puţin obişnuit s-a petrecut acum câteva zile într-o comună din Iași. Este vorba despre un consilier local și un prieten de-al acestuia, care prin metode mai puţin orodoxe, au reuşit să se transforme în adevăraţi proxeneți, după ce au convins mai multe tinere să-și vândă trupul pentru bani, scriu cei de la bzi.ro

Fără milă, în zilele ce tocmai au trecut, oamenii legii au intrat peste cei doi bărbați și i-au reținut pentru 24 de ore. Conform cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în cursul lunii iulie 2021, cei doi bărbați, de 58, respectiv 66 de ani, le-ar fi înlesnit mai multor tinere practicarea prostituției.

Incredibila poveste începe pe data de 11 noiembrie 2021 în comunele Țibana și Țibănești, unde „mascații” au descins în casele a doi suspecți de proxenetism. Ciudat este faptul că unul dintre bărbați, de 66 de ani, este consilier local.

„Pe data de 11 noiembrie 2021, agenții Serviciului de Investigații Criminale Iași și Secției IV de Poliție Rurală Miroslava, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași, au efectuat 4 percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în cursul lunii iulie 2021, doi bărbați, de 58, respectiv 66 de ani, le-ar fi înlesnit mai multor tinere practicarea prostituției, obținând astfel foloase patrimoniale. În urma perchezițiilor, cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptelor au fost duși la audieri, iar, pe baza probatoriului administrat în cauză, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind duși în Arestul IPJ Iași. Pe 12 noiembrie 2021, cei doi bărbați reținuți au fost prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, fiind arestați pentru 30 de zile. Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale. Cercetările continuă”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Astfel, s-a stabilit de către organele competente că, consilierul local Gheorghe Stavarache și tovarășul său se ocupau de prostituția din comună … Articolul continuă după reclame …

Potrivit datelor din dosar, Gheorghe Stavarache este consilier local în comuna ieșeană Țibana. Acesta este cunoscut drept un om gospodar, cu 9 copii și la locul lui.

„Noi am auzit că a fost Poliția la el, spuneau că a venit să caute o persoană care ar fi dispărut de prin Vaslui… Eiii, au zis neamurile lui, ca să nu se afle ce-i la mijloc! Au venit cu duba «mascații» la el și l-au luat. Cică ar fi luat niște fete de prin sate, cu unu’, «Pițu’», de la Țibana. Nu știu ce-a făcut cu fetele, le-a dat «la produs», ceva de genul ăsta…”, a declarat un localnic reporterilor veniţi la faţa locului.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul bzi.ro